Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 11.11.2017.
04:30
A. Šišić - Vesti A

Personalni treneri privlačniji od manekena: Apoloni iz teretane

Treniraj kao zver, izgledaj kao lepotan. Ovo je mantra većine muškaraca koji u ogledalu žele da vide savršen odraz. Zahvaljujući Instagramu svet se upoznao sa personalnim trenerima koji liče na manekene sa modnih pista.

pixabay.com
Izgledaju besprekorno, vežbaju kao spartanci...

Ovi moderni Apoloni imaju nebrojano mnogo pratilaca, i to uglavnom žena koje uzdišu za njima. Zlobnici kažu da je za njih važnije da imaju veliki biceps nego da budu obrazovani. Oni na to ne haju i tvrde da se trude da ovaj svet učine lepšim i boljim.

Poznati glumci poput Hjua Džekmena i Krisa Hemsvorta, dok se pripremaju za ulogu koja zahteva da im se vide pločice na stomaku, pomoć traže od Ulisesa Džuniora. Ovaj trener je jedan od zagovornika divljačkog vežbanja. Tvrdi da su, iako se bavi bodibildingom, džinovski mišići nešto na čemu bi radio i da se bavi drugim poslom.

Ovaj Njujorčanin svakodnevno na društvenim mrežama kači snimke svojih treninga i deli savete na koji način mladići mogu da izgledaju poput njega. Na Instagramu ga prati 1,3 miliona ljudi, kako muškaraca tako i opčinjenih žena.

Joga kao izazov

Muškarci koji ne vole izražen biceps na Instagramu, ali sanjaju o izdržljivom telu, prate Dilana Vernera. Ovaj mladić iz Los Anđelesa je joga instruktor, ali ne bilo kakav. On svoje joga poze izvodi na najneobičnijim mestima na planeti i trudi se da ih ovekoveči fotografijom koju prosleđuje na društvene mreže.

Jedan od najpoznatijih personalnih trenera u Americi Kris Pauel stekao je slavu zahvaljujući zanosnom izgledu i učestvovanju u rijaliti emisiji Extreme Weight Loss. U ovom ostvarenju obični ljudi sa viškom kilograma se upuštaju u spartansku avanturu sa Krisom i nakon nekoliko meseci truda i rada postižu figuru iz snova. Krisa samo na Instagramu prati 460.000 ljudi.

Sam svoj majstor

Američki glumac Dvejn Džonson je sam svoj trening majstor. Personalni treneri mu odavno nisu potrebni. On je poznat u holivudskim krugovima kao osoba koja vodi računa o svom izgledu i godinama redovno posećuje teretanu. Dvejn je inspiracija mnogima od profesionalnih bodibildera, preko manekena, do običnih mladića. Na svom Instagram profilu putem klipova upoznaje fanove sa različitim vrstama vežbi. Iako bi mnogi voleli da se nađu rame uz rame sa ovim glumcem u teretani, Dvejn samo bliskim prijateljima pruža šansu da zajedno podižu tegove.


 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online