Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 21.12.2017.
00:30
A. Šišić - Vesti A

Žive lutke na bini: Iz kolevke na pistu

Trnovit je put do pijedestala u modi. Bezbroj snimanja, višesatno šminkanje, poziranje na hladnoći samo su neke od muka sa kojima se susreću modeli. U ovu surovu industriju se ne upuštaju samo devojke i mladići.

instagram.com
Od Mejsija do Ralfa Lorena: Lanaja Grejs

Ona je kolevka i dece koja krase bilborde i naslovnice. Kao žive lutke, male lepotice su predodređene da svojim pogledom i osmehom "smrznu" prolaznike. Trinaestogodišnjoj Amerikanki Lanaja Grejs predviđaju blistavu karijeru. Sudbina je tako udesila da Lanajinotac uslika svoju mezimicu kada je imala samo tri godine. Slike je poslao u agenciju Ford models.

Ubrzo je primio poziv da dovede ćerku kako bi je znalci videli uživo. Kad je porodica Grejs ušla u prostorije Forda, na stolu ih je već čekao ugovor. Ova princeza zelenih očiju je ubrzo postala zaštitno lice robne kuće Mejsi. Danas je rado viđen promoter odeće za tinejdžere za brendove poput Ralfa Lorena ili marke Blu nejvi. Čak je i krasila spot muzičara Avicija u pesmi "Njake me up".

Zanosna dvanaestogodišnjakinja

Zahvaljujući društvenim mrežama svet je saznao za Džejd Veber. Dvanestogodišnjakinja francuskog porekla je doskora živela u Hongkongu. Zahvajujući svom zanosnom izgledu sada osvaja američko tržište. Iako je veoma mlada ima bogatu karijeru modela. Krasila je bilborde Levisa, marke Old Nejvi.

Ime Anastasije Bezrukove je naširoko poznato u modnim krugovima. Ova plavooka Ruskinja ima bogatu biografiju u industriji odeće koju je osvojila s nepunih osam godina. Danas trinestogodišnjakinja pozira sa brendove poput Armanija i slika se za naslovnice "Harper bazara". Nije poznato da li joj je modna karijera dosadila, ali Anastasija za sada želi da se oproba u glumačkim vodama.

Supermodel 21. veka

Kristina Pimenova je danas 11-godišnja Ruskinja plavih očiju i porcelanskog izgleda. Proglašena je za jednu od desetoro najlepše dece na planeti. U svet mode je uplovila kao četvorogodišnjakinja. Modni znalci tvrde da će Kristina biti nov supermodel 21. veka.

Mekenzi Foj je jedna od najslađih devojčica koja je postala planetarno popularna nakon premijere filma "Sumrak saga" gde je glumila ćerku junakinje Bele i Edvarda Kalena. Ipak, ova damica je već neko vreme krstarila crvenim tepihom. Sarađivala je kao dečji model sa markom Gueš, brendom Polo Ralf Loren.... Danas ima 17 godina i nema naznake da će njena blistavost nestati.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online