Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 24.04.2016.
04:30
Vestionline A

Evo šta vaš pretraživač govori o vama, a vi to ne znate!

Oko interneta se danas vrti današnji svet. Skoro sve šta treba da znate nalazi se na njemu.

pixabay.com
Pronađite se ispod

O vama govori dosta i to koji pretraživač koristite da dođete do informacija na internetu, piše portal Distractify.com. 

Internet Explorer 

Vi ste tip osobe koja ne voli promene. Zašto popravljati ako nije pokvareno? Time se vodite, ali ponavljajući tu mantru propuštate da vidite da to što koristite je ustvari 'pokvareno' i sa isteklim rokom trajanja. 

Niste otvoreni za nove opcije i ponašate se kao da su devedesete bile juče, a ne pre dvadeset godina. 

Opera 

Vi ste nekadašnji korisnik Internet Explorera i radite sve da ne postanete kao svoji roditelji. 

Isprobavate sve što je novo. Ne plašite se nove tehnologije. 

Firefox 

U jednom trenutku pokušali ste da pronađete nešto preko Internet Explorera, ali iz nekog razloga nije uspelo da se loadauje ili downloaduje. Potražili ste pomoć geekova i preporučili su vam Firefox za bolju kompatibilnost. Ne razumete kako da popravite problem, ali ste zaglavili u browseru. Zašto popravljati ako nije pokvareno? 

Android Browser 

Vi ste nekonformista koji pokušava da njegovi prijatelji konformisti prihvate vaš način (digitalnog) života. Učestvovali ste u mnogo rasprava o tome zašto je Android bolji od Applea. Volite da pokazujete ljudima kako su lagane pretraživačke sposobnosti na androidu, ali izgleda da nikome nije bitno. 

Safari 

Poverovali ste velikim korporacijama da one znaju kako tačno treba da vodite svoj život. Vi ste milenijumska verzija korisnika Internet Explorera. Nema potrebe da probate nešto što nije stiglo uz fabričke postavke na vašim laptopovima, tabletima ili mobilnim telefonima. 

U jednom trenutku, počeli ste da koristite Yahoo kao vaš defaultni pretraživač, nećete znati kako to da promenite, tako da ćete uvek morati posebno da kucate Google kako biste nešto pretražili. Radite teže, ali ne i pametnije, stvari u životu. 

Midori 

Proveli ste previše vremena na internetu ako ste čuli za ovaj pretraživač. Za vas, pojmovi 'besplatno' i 'otvoreni izvori' su jedini način da dođete do stvari. 

Google Chrome 

Osvojili ste bezbroj argumenata u svom životu brzim pritiskom dugmeta koje perfektno i efektno potvrđuje da nema sumnje u to da ste antagonista. Često se koristite velikim rečima kako biste zvučali pametnije u svakodnevnoj komunikaciji. Znate odgovor na sve i ne bojite se to da pokažete. Pa, vi ne znate, ali vaš browser zna i to je sve što je važno u ovom trenutku. 

Većina vaših životno važnih informacija je sačuvana na serveru velike internet kompanije i do ovog trenutka to vas nije plašilo. Sada ćete proguglati da li je ovo u redu, u šta će vas vaš browser sigurno ubediti, jer on treba vas koliko i vi njega.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online