Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 14.12.2016.
05:30
Vestionline, Blic.rs A

Evo šta nam donosi nova era televizije

Napredak modernih tehnologija i sve važnija uloga interneta doprineli su tome da brojni mediji, poput radija i štampe, izgube na značaju; međutim, to nije slučaj i sa televizijom. Činjenica je da je još uvek najpopularniji medij takođe pretrpeo značajne promene u poslednjih nekoliko godina, ali sve one samo su doprinele početku nove ere televizije, koja gledaocima nudi brojne prednosti.

pixabay.com
Prilagođavanje programa je prednost u novoj eri tehnologija

S obzirom na to da izbor programa koji gledamo ima ogroman uticaj na naše ponašanje i način razmišljanja, trebalo bi dobro da razmislimo na kom kanalu ćemo se zaustaviti pre nego što sledeći put uzmemo daljinski upravljač u ruke, posebno ako će taj sadržaj gledati i deca.

Izaberite program od koga ćete imati koristi

Za razliku od nekih davno prošlih vremena kada je prosečan gledalac mogao da bira između svega nekoliko televizijskih programa, danas nam se nudi mnogo veći izbor kanala. Ta velika konkurencija naterala je televizije da uvek tragaju za novim sadržajem kojim će privući publiku.

Međutim, u trci za što veću gledanost često možemo videti da televizije zaborave na svoju osnovnu ulogu: da publici ponude sadržaj koji će istovremeno obrazovati, informisati i zabaviti. Interesantan i kreativno osmišljen program gledaocima pruža jednu potpuno novu dimenziju televizije, čiji cilj nije samo ubijanje dosade već pre svega proširivanje njihovih vidika.

Jedan od najsvežijih primera da je ipak moguće kreirati sadržaj koji ispunjava sve pomenute kriterijume je nova Obrazovna televizija eduTV, koja publici predstavlja aktuelne teme na drugačiji način putem koga afirmiše doživotno usavršavanje.

Emisije koje vredi pogledati

Ukoliko vam je dosadilo gledanje programa posle koga imate osećaj da ste nepovratno izgubili vreme, onda je pravi trenutak da pronađete drugačiji TV kanal. Nova edukativna televizijska stanica u regionu eduTV nudi vam priliku da na jednom mestu uživate u interesantnim emisijama iz oblasti kulture, nauke i umetnosti, ali i da se informišete o novostima iz sveta tehnologije, biznisa i dizajna.

Emisija "Veliki umovi" približiće vam poznate ličnosti koje su učestvovale u najvećim svetskim dostignućima, dok će vas "Talenti" upoznati sa pametnim mladim ljudima koji se tek spremaju za velika dela. Pored toga, na eduTV možete saznati koje tajne krije univerzum, u emisiji "Space Show", kao i videti gde se trenutno održavaju zanimljivi festivali, koncerti i druga kulturna dešavanja, u emisiji "Cooltura". Osim pomenutih emisija, na ovoj televiziji očekuju vas i mnogi drugi korisni sadržaji koji će vas motivisati i podstaći na napredak.

Program možete pratiti bilo kad i bilo gde

Osim što se razlikuje po uređivanju sadržaja, eduTV kao savremena televizija svojim gledaocima omogućava da program prate ne samo putem televizije, već i preko mobilnih telefona, tableta i računara. Pored toga, preko platforme za Video on Demand možete u svakom trenutku pronaći svoju omiljenu emisiju i odgledati je na bilo kom uređaju.

Ovakve opcije pružaju vam priliku da ne gledate samo program koji se emituje dok u slobodno vreme sedite ispred TV ekrana, već da uživate isključivo u sadržaju koja odgovara vašim interesovanjima. Opredelite se za interaktivan program koji je prilagođen svim uzrastima i vrlo brzo ćete primetiti da ste proširili svoja interesovanja u pravcu koji će vas učiniti boljom i uspešnijom osobom.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA "Ajfon" nije više broj jedan
NAUKA I TEHNOLOGIJA Ova aplikacija vas vodi u šoping
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online