Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.06.2017.
03:30
Vestionline, Blic.rs A

Isprobajte nove besplatne igrice od kojih nećete moći da se odvojite

Pravo mesto za pasionirane online igrače video igara je Gameplanet.blic.rs, platforma na kojoj možete pronaći na desetine besplatnih naslova. Bilo da volite strategiju, klasične pucačine, sportske igrice ili logičke zavrzlame, ovde ćete pronaći sve, a ponuda je proširena sa nekim od aktuelnih naslova. Evo šta smo vam spremili!

pixabay.com
Strateška igra Wargame 1942 vas vodi u prošlost

U vihoru Drugog svetskog rata, vi ste vladar svoje male baze. Na vama je da se dokažete na bojnim poljima ovog krvavog rata i da proširite svoju sferu uticaja. Biće vam potrebna snažna armija i podrška saveznika koji razmišljaju na isti način kao i vi. Čak i u najjačoj alijansi, možete stvoriti nove i neplanirane neprijatelje. Strateška igra Wargame 1942 vas vodi u prošlost, u jedno od najmračnijih poglavlja u istoriji čovečanstva. U okruženju Drugog svetskog rata, linija između prijatelja i neprijatelja je veoma tanka. Cilj vam je da proširite bazu i ojačate svoju moć. Mnogo je načina na koji to možete postići. Izgradnjom raznih objekata možete proširiti svoj ekonomski uticaj. U verziji ige koja se igra besplatno preko pretraživača, to je neophodno, kao i prikupljanje resursa.

Pokorite zmajeve, demone i zveri u borbi za opstanak i blago u besplatnoj MMO fantaziji Shaiya! Doživite avanture koje vam donose hiljade misija, dok istražujete prostranstvo puno izazova i intriga.

Odmerite snage sa neprijateljima u uzbudljivoj borbi protiv drugih igrača, u kojoj se Alijansa svetla sukobljava sa Unijom gneva. Uništite sve što vam stane na put i zaslužite blagoslov vaše boginje! Priključite se borbi – dođite u svet Šaije!

Desert Operations je klasična strateška igra izgradnje baze, s radnjom koja se odigrava u sadašnjici. Igrači upravljaju svojom vojnom bazom i obližnjim gradićem. Grad se postepeno širi, kako igrač napreduje kroz nivoe i stiče sve više resursa i novca. Cilj učesnika je da formiraju što jače armije kako bi se borili za prevlast na svom serveru i u bodovnom sistemu. Armije čine hrabre pešadijske jedinice, moćni tenkovi, brzi avioni i izdržljivi brodovi – omiljena oružja svakog dovitljivog komandanta u DO. Složena diplomatska strategija i timska igra predstavljaju ključ opstanka. Kombinacija dnevnih misija i šireg sistema zadataka koje treba ispuniti znači da igračima na duže staze ne preti opasnost od slabljenja motivacije.

U S4 League igrači imaju na raspolaganju na desetine različitih oružja, od kojih svako ima sopstveni način izvršenja napada i nudi sasvim različito iskustvo. Može se igrati u režimu Touchdown, u jedinstvenom CTF modu, kao i u Chaser režimu, gde jedan igrač sa najvišim sposobnostima kreće u poteru za ostalima. I na kraju, ali ne i najmanje važno, igra nudi bezbrojne kostime, sastavljene od delova koji se mogu međusobno kombinovati.

Kompletu ponudu naših novih i postojećih igara pogledajte ovde. Tu ćete pronaći na desetine naslova za besplatno igranje, a podeljene su u pregledne kategorije tako da ćete lako pronaći sve što vas interesuje.

POVEZANE VESTI

NAUKA I TEHNOLOGIJA Problemi sa bežičnim punjačem
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online