Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 09.02.2010.
12:55
Vestionline A

Aranžmani za Prag

Odlučili ste se za glavni grad Češke, za "Zlatni grad“. Vi i vaša draga osoba na Dan zaljubljenih u Pragu. Pogledaje neke od ponuda aranžmana domaćih turističkih agencija.

Tranšped Tours vas po izuzetno povoljnoj ceni od samo 99 evra po osobi vodi 5 dana u Prag za Dan zaljubljenih. Za ovu cenu bićete smešteni u hotelu Slavija sa tri zvezdice (ili u nekom drugom hotelu iste kategorije) na bazi 3 noćenja sa doručkom u dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama.

U cenu je uračunato I razgledanje Bratislave u pratnji vodiča – pratioca, razgledanje Praga u pratnji lokalnog vodiča na srpskom jeziku, usluga vodiča – pratioca tokom putovanja I troškovi organizacije putovanja.

Belvi Travel ima sličnu ponudu. I oni vas vode u Prag za Dan zaljubljenih po ceni od samo 99 evra, 5 dana, autobusom. Odsešćete u hotelu sa tri zvezdice koji se nalazi u ulici Vladivostocka pored stadiona i sportskog centra Slavia. Do centra Praga se stiže za oko 20 min odličnom tramvajskom vezom. Hotel raspolaže sa dva restorana, snek barom i prostranim lobijem.

Ako želite da odene na izlet u Karlove Vari to će vas stajati 25 evra po osobi, dok će vas krstarenje Vltavom od dva časa uz večeru koštati 20 evra po osobi.

Plana Tours je još jedna turistička agencija koja vas za nepunih 100 evra (99 evra je cena aranžmana) vodi u Prag za Dan zaljubljenih I to isto 5 dana. U okviru ovog aranžmana dobijate prevoz turističkim autobusom na datoj relaciji (AC, TV, dvd), smeštaj u Pragu u hotelu Olympik Tristar (tri zvezdice) na bazi 3 noćenja sa doručkom (švedski sto), razgledanja i obilaske prema programu, usluge lokalnog vodiča za razgledanje Praga, usluge pratioca grupe tokom putovanja, agencijske usluge.

Hotel Olympik Tristar se nalazi u blizini metro stanice “Invalidovna” od koje žutom metro linijom do centra treba 8 minuta ili 4 metro stanice. Svaka soba ima kupatilo, SATTV, telefon, radio, sef i minibar.

Ako ste zainteresovani za neke od fakultativnih izleta to će vas dodatno koštati 35 evra (za posetu Drezdenu) odnosno 10 evra (za Vožnju brodom po Vltavi).

Calypso Tours vas I vašu voljenu osobu vodi 5 dana u Prag kako biste tamo proveli Dan zaljubljenih po ceni od 99 evra (kako su naglasili cena je samo za parove). Odseščete u hotelu (tri noćenja sa doručkom) u hotelu Slavia (tri zvezdice) ili u nekom drugom hotelu iste kategorije. Bićete u prilici da razgledate Prag I Bratislavu u pratnji vodiča.

GoTravel vas vodi 4 dana u Prag u kome ćete provesti I dan zaljubljenih I sve to po ceni od 105 evra po osobi. Ova turistička agencija je u svoj aranžman uračunala za ovu cenu i: prevoz udobnim turističkim autobusom, dva noćenja sa doručkom u hotelu „Fortuna Rhea“ (tri zvezdice) u široj zoni centra grada (kvart Praha 10). Bićete u prilici da obilazite Prag prema programu uz tumačenja profesionalnog turističkog vodiča kao I da vam na usluzi bude lokalni vodič u glavnom gradu Češke.

Hotel „Fortuna Rhea” se nalazi u široj zoni centra grada, na oko 15 minuta vožnje gradskim saobraćajnim prevozom čija se stanica nalazi u neposrednoj blizini hotela. Hotel je smešten u visokom soliteru u predgrađu, u zoni Praha 10. Hotel nije luksuzan, skroman je i namenjen za smeštaj nisko zahtevnih turista. Hotel je zato veoma prijatan za boravak, čist i uredan sa ljubaznim osobljem. Hotel sadrži lobi sa dnevnim boravkom, restoran za posluživanje obroka (doručak-samoposluživanje). Smeštaj naših gostiju je organizovan u apartmanima (2+2 ili 2+3) sa kupatilom i dvokrevetnim ili trokrevetnim sobama sa kupatilom i TV.

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
  • 2024 © - vesti online