03. 04. 2012. 08:00h | Tportal.hr
veličina teksta:+-

Pravila u seksu koje majke treba da prekrše

Komentara 0

Dok kupuju namirnice, kuvaju ručak i razmišljaju o napornom poslovnom sastanku za koji se morate pripremiti, većini žena seks verovatno nije ni na dnu liste prioriteta.

Hrvatski sajt tportal.hr prenosi savete Dženifer Izenman koja je za shenows.com napisala kako sve intimni život žene treba prilagoditi sebi ne bi li se osećale dobro i poželjno.

 

Stvorite seksi atmosferu i prepustite se trenutku


Seks za vreme popodnevnog spavanja deteta

Dok je nekim majkama ovo idealno vreme za seks, druge se ne osećaju ugodno. Često ih muči hoće li se dete probuditi usred akcije pa će morati odustati od svega, na brzinu se obući i potrčati u sobu po bebu. Jednostavno se prepustite trenutku. Uz sve obaveze koje imate i brzinu kojom ih obavljate, obući ćete se za taj čas, a dete neće doživeti nikakve traume čekajući minutu u sobi. Ako vam to i dalje stvara nelagodu, naći se neki drugi trenutak za intimu.


Stvorite seksi atmosferu

Zašto na listu za šoping ne dodate i aromatična ulja, sveće ili čak novi komplet donjeg rublja? Uključite supruga u kućne poslove ili neka pripremi večeru deci pa vi za to vreme od spavaće sobe stvorite malu seksi oazu. Ako dragi inače i ne pomaže previše po kući, čim mu šapnete svoj plan, rado će se pobrinuti da ostvari sve naredbe.

 

Izlasci bi trebali biti zabavni

Da, izlazak ili zajednička večer trebali bi biti zabavni i opušteni pa radije nemojte ništa ni započinjati ako mislite da ste pod prevelikom stresom. Iako su izlasci važni za čvršću vezu između partnera, preskočite dogovor ako ste preumorni i unapred vidite da nećete biti u elementu. Objasnite suprugu kako se osećate i odložite zabavu za neki drugi put, ali se potrudite da do nje i dođe.


Predigra

Pre same akcije predigra je ponekad nužna, ali uopšte nije obavezna. U dugogodišnjim vezama većina parova zaboravi da predigra uopšte postoji. Kad poželite više od seksa na brzaka i imate vremena za to, recite suprugu. Ne brinite, on će odmah naći vremena i volje za igru s vama.


Zagrli me, najdraži

Stisnuti u krevetu nakon seksa, nežni jedan prema drugom i prepuni intimnih riječi o tome što se dogodilo i koliko je dobro bilo? Lepo je kada nakon seksa supružnici razgovaraju o sebi, ali ako ste umorni i znate da sutra ustajete ranije, nema ništa loše u tome da jedno drugome uz poljubac poželite laku noć.


Razbistrite misli

Majke su sposobne da rade više stvari odjednom i s time se treba pomiriti. Dok kupaju decu, razmišljaju šta će sve sutra kupiti i kuvati kada dođu kući. Tako je i seksu. Ipak, dok ste s dragim u krevetu, misli sa šoping liste lagano prebacite na njega ili nekog holivudskog zavodnika. Svejedno je ko će se vrzmati vašim mislima, glavno je da upali.

Seks Bračni par Brak Seksepil
Povezane vesti: