Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 12.10.2015.
16:18
Sponzorisani tekst A

Biljkama spasava živote

Ivan Đorđiev iz Novog Sela kod Strumice, atomista koga su opčinile biljke, postao je poznat širom planete zahvaljujući "varuminu". Pre tridesetak godina Đorđiev je pronašao savršenu formulu i na biljnoj bazi napravio lek protiv raka. U vreme dok su svetski mediji kao vest dana emitovali informaciju da je umro Fidel Kastro, Ivan Đorđiev je pio čaj sa njim u Havani. Vođa kubanske revolucije sa zadovoljstvom priča o spasonosnom dejstvu "varumina".

FI Inter-Evrogeneks
Ivan Đorđiev sa kćerkom

Svojim preparatom Đorđiev je od raka dojke izlečio Miru Marković, suprugu bivšeg srpskog predsednika Slobodana Miloševića. Produžio je život i nekadašnjem hrvatskom predsedniku Franji Tuđmanu, koji je bolovao od karcinoma na želucu i na jetri. Dok su mediji objavljivali da je Tuđman teško bolestan, Đorđiev je sa njim na Brionima igrao tenis. Tuđman je, zahvaljujući varuminu, doživeo još dva mandata.

Ivan Đorđiev je završio fakultet atomistike u Vinči. Pošto se od malih nogu interesovao za biljke i njihova lekovita svojstva, u Skoplju je diplomirao na Poljoprivrednom fakultetu, a potom magistrirao u Ljubljani na ekstrakciji lekovitog bilja.

- Moj pradeda je bolovao od raka u poodmakloj fazi, pa je mene, kao najmlađeg, uvek slao da mu "uberem lek". On nije bio travar, ali je poznavao mnogo biljaka i njihova čudesna svojstva. Koristeći biljne čajeve i meleme, bolovi su mu prestali, a njemu je bilo znatno bolje. Na kraju je umro od starosti. Tada sam počeo da se bavim travarstvom, sakupljam i proučavam biljke - priča Ivan Đorđiev.

Nema planine u bivšoj Jugoslaviji koju nije prokrstario tragajući za biljem.

- Nisam samo tumarao po brdima, livadama i dolovima, nego sam obilazio crkve i manastire, sela i bačila, a od sveštenika, seljaka i ovčara slušao i zapisivao njihova iskustva sa lekovitim biljem. U početku sam pravio samo čajeve i meleme, a potom sam nabavio mašine za ekstrakciju. "Varumin" je pre desetak godina od Ministarstva zdravlja Makedonije dobio registraciju kao pomoćno lekovito sredstvo, a potom je registrovan i kao lek. Po njega uglavnom dolaze ljudi u poslednjem stadijumu, oni koji su već otpisani. Srećom, bez obzira na to gde imaju rak, bilo na mozgu, na plućima, jetri, pankreasu, kod svih je delotovoran - kaže Đorđiev.

"Varumin" je ekstrakt u tečnom stanju kombinacije velikog broja lekovitih biljaka. Ispitane su sve aktivne komponente leka i zaključeno je da on ne izaziva nikakve nus pojave, niti neželjene efekte.

KONTAKT

Za sve zainteresovane kontakt je:
rumjana@interevrogeneks.com ili telefoni +389 70 259-222, +389 70 291-734.

FI Inter-Evrogeneks
Ovde se prizvodi varumin

- Napravljene su i tri kliničke studije, od kojih je jednu radio prof. dr sci Sibin Ilić, ekspert Svetske zdravstvene organizacije za onkologiju i ginekologiju i stručnjak Ujedinjenih nacija. Nju je radio 10 godina i došao do zaključka da je "varumin" delotvoran. Klinička studija je rađena i u Makedoniji, na Klinici za ginekologiju i Klinici za onkologiju, kao i na Institutu za pretkliničku i kliničku farmakologiju i toksikologiju, koju je potpisao prof. dr sci Stojmir Petrov, a rezultati su pokazali da pomaže kod svih oblika kancera. Po mene su u Makedoniju dolazili političari, diplomate, ugledni zvaničnici. Hosnija Mubaraka, bivšeg predsednika Egipta, svojevremeno sam izlečio od raka kostiju. U Bugarskoj smo lečili jednog generala avijacije, u Grčkoj gradonačelnika Soluna i mnoge druge poznate i nepoznate ljude - kaže Ivan Đorđiev.

Đorđiev naglašava da lek odmah daje ogromnu energiju i da već za sat vremena bolesnik bolje diše i traži da jede.

- Proces izlečenja traje od 15 do mesec dana, a još dva-tri meseca treba preventivno uzimati "varumin". Recidiva nema. Mi preporučujemo da se preventivno još godinu do dve u proleće uzima po još jedna bočica - savetuje Đorđiev.

Prirodna vijagra

- Napravili smo i herbalni lek "varupotent" koji deluje kao vijagra, ali i leči frigidnost kod žena.U nekim slučajevima leči i sterilitet kod muškaraca, a pomaže i kod klimakteričnih tegoba kod žena. Dejstvo leka se oseti posle dva-tri dana. Proizvodimo i lek "varuflu", kao dodatak standardnim terapijama u lečenju hepatitisa C, raznih oblika gripa i herpes simpleksa virus tipa 1 - kaže Đorđiev.


 

POVEZANE VESTI

DRUŠTVO Pobedićemo rak!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online