Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 02.09.2015.
12:30
S. Ban A

Device, najodmereniji roditelji

Septembar je mesec koji, osim što najavljuje kraj leta i početak jeseni, donosi i stres koji najbolje razumeju oni čije je dete đak prvak. Kako će se roditelji ponašati i šta će zahtevati od svog naslednika, otkriće nam horoskopski znaci.

natupedia.com
 

Roditelj u znaku Ovna svoje dete uvodi u školu kroz igru. Stres maskira glasnim smehom i beskrajnim šalama pa se ne zna ko koga vodi u učionicu, da li dete roditelja ili obratno. Bik je bolećiv prema svom đaku prvaku. Dugo se s njim pozdravlja praveći od svega veliki rastanak. Za njega je to kraj detinjstva i početak odraslog doba.

Blizanca roditelja ćete prepoznati sa sveskom i olovkom. Trudi se da pribeleži svaku informaciju, a svom detetu diktira sijaset informacija koje su, najčešće, nebitne. Rak u suzama dovodi dete u školu. Za njega je, slično kao i Biku, ovo veliki dan od koga on pravi životnu dramu. Lav je veseo i pun sebe, svog naslednika dovodi na prvi čas. Da može, rado bi se vratio u klupu. Devica je odmerena, ćutljiva, pa to i dete oseća. Stiže poslednja, bojažljivo čita sva obaveštenja, dok telom štiti svog prvaka gurajući ga iza sebe.

Vaga ovaj dan doživljava kao kraj zadovoljstava i početak neprijatnih obaveza. Svoju nervozu preslikava na dete, prepoznatljiva je po strogom ponašanju prema svom nasledniku. Roditelj Škorpija ulazi u školu kao general u kasarnu pa na isti način uvodi i dete. Pre nego što preda svog naslednika profesorima, temeljno će se raspitati o svakom detalju. Strelcu je škola hram pa shodno tome, tako se i ophodi. Svoje dete će uvesti na svečani način i od svega će napraviti najradosniji životni događaj koji će dete zauvek upamtiti. Jarac će sa sobom povesti celu familiju, a najpre babe i dede. Svoje dete uvodi u školu na zvaničan način, bez puno emocija i topline...

Brižne Ribe

Vodoliji je škola mesto za druženje. Roditelj rođen u ovom znaku će, pre nego što škola počne, već znati s kim će njegovo dete ići u razred i prvi školski dan organizovati tako da dođu u grupi.
Ribe roditelji se razboljevaju od brige. Dovode dete u školu natopljeni suzama radosnicama. Slično Biku i Raku, najteže se odvaja od deteta, svojim emocijama privlači pažnju.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Roditelji, svetla horoskopa
ZVEZDE I MISTERIJE Device u raljama hipohondrije
ZVEZDE I MISTERIJE Rakovi, brižni roditelji
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online