Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 29.06.2016.
12:30
S. Ban A

Stradanja javnih ličnosti Srbije

Poslednjih nekoliko meseci našu državu je potresala smrt poznatih glumaca. Zašto je to tako i šta se na astrološkom planu dešava s poznatim ličnostima, analiziraćemo kroz mundani horoskop. Tačnije, posmatramo dva, prvi se naziva genetski horoskop Srbije i drugi koji je nastao juna 2006. godine, kada se Crna Gora odvojila od Srbije.

pixabay.com
 

U astrološkoj prognozi za 2016. godinu, navedeno je da će se tokom ove godine desiti smrt poznate ženske osobe i da će ta smrt potresti čitavu državu. Navedeno je i to da će sve to imati veze s rijaliti programima. Ono što se zaista desilo je smrt pevačice Jelene Marjanović. Mada, ona iako nije bila učesnik ni jednog rijaliti programa, interesantno je da je u jednom od njih nastupala! Ono što je još intrigantnije jeste činjenica, da je tragedija ove pevačice iskorišćena na najbrutalniji način - za podizanje novinskih tiraža, ali i promovisanje ožalošćene porodice, koja je ostala iza nje. Sve u svemu, može se reći da je njena smrt viđena u horoskopu Srbije, ali, ne samo njena već i crna serija koja je zadesila glumačko nebo naših prostora.

Tragična sudbina kao surovi rijaliti

Najinteresantnije je to što je nesrećna pevačica upravo u svom horoskopu imala Mesec na pomenutoj Veneri kao i natalni Mars na progresivnom Saturnu i Marsu srpskog horoskopa. Njena tragična sudbina je postala javna, a istragu o podmuklom ubistvu mnogi su već sada proglasili najsurovijim rijalitijom koji se ikada desio kod nas.

Astrološki, cela situacija se vidi na sledeći način.

Pozorište, gluma, zabava, dakle, bilo da je pozorišna ili muzička scena pripada simbolici petog polja u horoskopu jedne države. Prirodni vladar ovog polja je astrološki znak Lav, zajedno s njegovim vladarom Suncem. Dakle, da bismo pogledali šta se dešava s našom javnom scenom, pogledaćemo ovo polje horoskopa, kao i znak i planetu koja vlada njima.

U srpskom progresivnom horoskopu za 2016. godinu, na vrhu petog polja se nalaze Mesec i Neptun (poznate ličnosti, zabavljači) u Vodoliji. Na istom mestu u prvom srpskom horoskopu nalazi se progresivni Mesec i Mars i to u VIII polju koje predstavlja smrtne opasnosti.

Mesec/Neptun (glumci i pevači) nalazi se u opoziciji (nepovoljnom aspektu) prema Saturnu i Marsu, koji su u znaku Lava. Saturn i Mars su dve planete koje ukazuju na izuzetno lošu energiju, jedan je od najtežih aspekata u astrologiji. Dakle, na dva mesta je ponavljanje simbolike, koja ukazuje na stradanje ljudi poznatih po profesijama kojima se bave na sceni.

Iako se radi o takozvanim muškim planetama, nije neobično što su upravo oni na udaru.
S druge strane, imamo i smrt mlade ženske osobe koja je poprimila odraz skandala. Mesec - Neptun su planete koje ukazuju na žensku osobu, a njihov kvadrat (nepovoljan aspekt, koji je nekad opisan i kao udarac, krš i lom) prema Veneri u VIII polju (polje smrtnih opasnosti), pa je odavde krenula prognoza na osnovu koje je još zimus predočeno da će se desiti nešto slično.
 


 

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Lavovi - rođeni glumci
ZVEZDE I MISTERIJE Karakter kao sudbina
ZVEZDE I MISTERIJE Sami biramo sudbinu
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online