Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 26.09.2016.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 24. do 30. septembra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Ovnovima na polju novca počinje da cveta. Tačnije, za šta god da se uhvate, maltene - pozlatiće se! Svaki posao koji započnu biće plodonosan i berićetan. Novac stiže preko poslovnih partnera, ali i davno pozajmljenog novca, taman kad ste i digli ruke od njega, neko će vam vratiti dug.

LjUBAV: poslovni aspekt ste neosetno preneli i na porodični i ljubavni život, što vam ukućani zameraju. Možda bi romantičan izlazak sve popravio.

ZDRAVLjE: vodite računa o kičmi.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: osećaj straha i nesigurnosti je nestao i na poslu grabite hrabro i sve držite pod kontrolom, mada se intimno povremno osećate nesigurno. Budite hrabri i strpljivi, i uspećete, presudnu ulogu će odigrati splet srećnih okolnosti i svi će vas slaviti!

LjUBAV: Svako na svoj način iskazuje emocije, a vaš partner pokušava da vas natera da obratite pažnju na njega i na originalan način vam pokazuje osećanja.

ZDRAVLjE: više se odmarajte.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: u mogućnosti ste da završite više nego što ste sanjali da možete! Pred vama su interesantni izazovi i uspeh, ali pokušajte sav teret posla da iznesete sami, jer će utoliko posao biti uspešniji i otvoriće vam se nova poslovna vrata!

LjUBAV: zračite optimizmom i pozitivnom energijom, pa se vaša ljubav preliva i na celu okolinu. Ipak, lep vikend pun strasti i emocija bi vam prijao.

ZDRAVLjE: opustite se.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: privodite kraju mnoge zaostale poslove koji su vas mučili već neko vreme i na ivici ste strpljenja. Prava odluka u pravo vreme se isplati. Najbolje od svega jeste što ćete rešiti jedan problem, a posle toga će se i svi ostali sami rešavati.

LjUBAV: dobar period je pred vama, pa ga iskoristite za pokazivanje osećanja prema voljenim bićima, a malo pažnje posvetite i prijateljima.

ZDRAVLjE: ne preterujte s alkoholom.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: završili ste sve što ste isplanirali, a čak i one poslove koje ste odlagali. Očito je da ste se ovog puta pametno organizovali i niste dozvolili da vam nebitne sitnice odvuku pažnju na drugu stranu. Pravi trenutak je za posao!

LjUBAV: vreme nesuglasica i rasprava je ostalo iza vas, pa bi možda trebalo ovih dana malo više da se posvetite voljenoj osobi i porodici.

ZDRAVLjE: u dobroj ste kondiciji.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: svu energiju usmerite ove nedelje na projekat u koji ste odnedavno uključeni. Od vas se očekuje posebno znanje i umešnost, a da biste se dokazali, moraćete najviše da se zalažete, brzo mislite i još brže planove sprovodite u dela!

LjUBAV: iznenadiće vas lep gest vašeg partnera, pun nežnosti i pažnje kao i način na koji vam pokazuje svu svoju podršku. Zato i vi napravite neko lepo iznenađenje.

ZDRAVLjE: muči vas alergija.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: samouvernost i optimizam su vaše odlike ove nedelje i to iskoristite za obnovu poslovnih poduhvata, koje ste neko vreme ostavili po strani. Vaša uspešnost će doći do punog izražaja krajem nedelje, kada ćete ostvariti maestralne rezultate.

LjUBAV: raskorak u koji ste upali neće potrajati dugo, od voljene osobe vas očekuju nežne emocije i razumevanje, pa ne bi bilo zgoreg da i vi uzvratite na isti način.

ZDRAVLjE: izbegavajte ljutu hranu.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: sve ono što ste tokom proteklih godina ulagali u posao, napokon će se isplatiti. Očekuje vas iznenadni poslovni poziv i izvanredna ponuda, koja će vas staviti pred dilemu jer biste morali da menjate profesiju. Hrabro napred i prihvatite ponuđeno jer se to dešava samo jednom u životu!

LjUBAV: razmirice i nesuglasice sa partnerom su ostale iza vas, pa je pravi trenutak za malo romantike i strasti, ali ne zanemarujte prijatelje.

ZDRAVLjE: glavobolja.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: obaveze koje podrazumevaju komunikaciju sa ljudima su ono u čemu uvek dominirate i pobeđeujete. Zato se hrabro uhvatite u koštac s problemom i rešite ga onako kako samo vi umete - pametnim organizovanjem poslovne okoline i svi će biti zadovoljni jer će svi i profitirati!

LjUBAV: ukoliko se malo više potrudite i na svog partnera prebacite više pozitivne energije, imaćete mir i ljubav u kući, zato se potrudite.

ZDRAVLjE: više se odmarajte.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: uvek ste korak ispred svih, mada vas to ponekad i zamara, ipak vam mnogo više prija jer postižete odlične rezultate. Povećani prihodi vas uvek obraduju. Čeka vas ozbiljan projekat, pa bi trebalo da se na njega koncentrišete svom snagom.

LjUBAV: nije ni prvi, a ni poslednji put da ste se sa parterom sporečkali oko većih troškova, ali rešite napetost iskrenim zagrljajem i romantičnom večerom.

ZDRAVLjE: radite na podizanju imuniteta.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: od vas se uvek očekuje i više i bolje, a ovih dana će vam dobrodoći i vaša urođena snalažljivot i šarm. Ne odlažite planirane velike poduhvate, posebno ukoliko ste vi glavni u svemu, jer će vam se uspeh trostruko isplatiti!

LjUBAV: odavno vas muči osećaj usamljenosti i ako imate partnera, možda je trenutak da podelite svoja razmišljanja i da poboljšate vaše odnose i raspoloženje.

ZDRAVLjE: puni ste energije.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: uvek ste spremni na novu poslovnu akciju, pa čak i kada ona, na prvi pogled, deluje rizično. Ko reskira, taj i profitira, ali za ovaj poduhvat vam treba ne samo vaša energija već i cele okoline. Budete pažljivi uvažavajte kolege da biste profitirali u materijalnom smislu!

LjUBAV: vreme je da malo osvežite vašu vezu, malo dodatne strasti će podgrejati vaše uspavane osećaje i izvešće vas iz rutine.

ZDRAVLjE: više odmorajte.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online