Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 26.11.2016.
12:30
Astrosavet.rs, Vestionline A

Sudbinski put zapisan pre rođenja - Asteroid Karma!

Koliko ste puta čuli da kada neko opisuje svoj težak život, za isto optuži karmu? Naprosto, ovo ima definitivno utemeljenje u realnosti. Činjenica je da zaista postoje osobe koje su rođene sa "teškom karmom", zbog koje se njihov životni put, hronično, odnosno konstantno odvija pod otežavajućim okolnostima. Takve osobe veoma često jako dugo čekaju na pozitivan rasplet situacija u svom životu, a "loša sreća" je nešto sa čime naprosto moraju da se sažive.

pixabay.com
Koja je vaša sudbina? Izaberite kartu pa da počnemo!

Da bismo i "plastično objasnili" ulogu, značaj i funkciju asteroida karme u nečijem natalu, najpre moramo da objasnimo šta je zapravo asteroid.

Asteroid je nebesko telo, koje postoji u svačijem natalu, jednako kao što postoje planete, ali deluje kao izaslanik neke planete.

Konkretno, asteroid karme je izaslanik planete Saturn, i on direktno određuje sudbinski put pojedinca o čijem se natalu radi i određuje da li će njegov sudbinski put biti loš ili dobar.

Asteroid karma ukazuje koja svojom silom deluje na dvanaestu kuću i gradi ono što se prepoznaje kao sudbina.

Zato se i kaže ono-čuveno "Kakva ti je karma?"

Pozicija Asteroida karme se koristi veoma često za nasleđe, odnosno genetiku.

Pa postoji mišljenje mnogih astrologških škola koje poziciju ovog asteroida i njegovo dejstvo stiktno vezuju za ono što ste dobili od svoji predaka.

Prenešeno na svakodnevni jezik, ako su vam preci bili dobri ljudi, nemate razloga da mislite da će vam karma biti teška i donositi loše situacije, a ako potičete iz porodice gde su ljudi bili loši, grešili dušu o druge ljude (uglavnom ne članove porodica, nego ljude iz drugih porodica) možete da očekujete da će vam pozicija asteroida karme biti loša i da će to biti nešto sa čime ćete se boriti tokom čitavog svog veka.

Asteroid Karma, sa sobom nosi jako mnogo simbolike, pa je tako čvrsto utemeljen i u Tarotu.

On je prikazan kartom "Točak Sreće"

Ovo je možda i najlakši način na koji se može objasniti njegova uloga i značaj i u natalu.

Dakle, kao na lutriji, kada se točak zavrti, on može stati tamo gde je glavna nagrada ili tamo gde je glavna kazna.

Kako će se i gde zaustaviti, determiniše - sreća.

Naprosto, tako je i ovo aspekt sa kojim se rađate i ako je na dobroj poziciji možete se smatrati srećnom osobom.

Ova karta u Tarotu ukazuje na potencijalnu promenu.

U zavisnosti na kojoj poziciji Keltskog Krsta ili drugog otvaranja se nalazi, može da donosi različite mogućnosti za prognozu.

Pa tako, ako je datoj osobi ili pitaču do skoro bilo lepo, nešto može krenuti po zlu, ako je u prethodnom perodu imao teške situacije, vrlo je moguće da će uskoro tome kraj i da će sve krenuti lepim putem.

Uglavnom, nakon pojave ove karte, teško da će sve ostati isto. 

Neki Astrolozi, pa čak i vrhunski profesionalci su skloni da zanemeruju ovaj Asteroid, i da mu ne pridaju veliku važnost.

Delimično je razlog tome što on nije dobio naziv verovali ne, ni po čemu drugom već po prijateljici dame koja je rođena u Finskoj, a čija prijateljica se zove Karma Birger.

Međutim, većina astrologa su verujuće osobe i veruju da se sudbinski stvari od sebe nazovu pravim imenom, pa je tako baš ovaj naziv asteroida došao na takav način.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Kako postaviti pitanje Tarotu?
ZVEZDE I MISTERIJE Koliki ste snob?
ZVEZDE I MISTERIJE Imam sestru bahatog monstruma!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online