Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 29.12.2016.
12:30
Vestionline A

ČUDO posle razvoda zbog braka bez dece!

Mnogo puta u životu se događaju loše stvari koje ne možemo da objasnimo. Pogotovo kada nas pogode kao pojedinca, uvek se pitamo zašto smo baš ti koji smo odabrani za nešto loše. Međutim, postoje i dobre stvari u životu, koje se takođe događaju pojedincima. U ovom slučaju, nazvaćemo ih retkim srećnicima. Kako život može da izrežira jednu pravu dramu koja ima srećan kraj, potvrđuje i primer moje verne korisnice, koja je mislila da ima nerešiv problem.

pixabay.com
 

Pitanje: Draga Katarina. Pisala sam Vam već mnogo puta do sada i jako dobro znate moj slučaj. Ja sam Axx  XX/XX/19XX u Beogradu u 04:40 i moj sada već bivši muž Mxxxx XX/XX/19XX u 22:30, Pančevo. Jako dobro znate da smo bili pet godina u braku, ljubav je bila velika, ali dece nismo mogli da imamo. Nema šta nismo prošli od lekara, ali dece nije bilo.

Ja sam mu letos ponudila razvod, jer su lekarske analize govorile da je problem samo do mene, a da je on potpuno zdrav kao muškarac. Nisam želela da budem sebična, pošto znam da je želi da ima decu, pogotovu sanja o tome da ima sina, i na moje iznenađenje, on je prihvatio moju ponudu da se razvedemo. Sećate se da sam Vam rekla da sam bila iznenađena. Neki deo mene je potpuno iskreno želeo da on ostane u braku. Znam da me voli, ali me je razočarao što je prihvatio razvod.

E pa, draga moja Kety, mi smo se pre tačno mesec dana i formalno, sudski razveli. Sporazumno. On je dobio svu svoju slobodu da traži ženu koja će mu podariti decu, pošto ja nisam sposobna za to. Bila sam tužna i depresivna, danima sam plakala.

E sad pažljivo slušajte, odnosno čitajte. Razveli se mi pre mesec dana, i ja sam nakon razvoda trebala da dobijem ciklus. Međutim, nisam dobila. Iskreno da Vam kažem, draga moja Kety, ja sam mislila da mi je ciklus izostao zbog stresa. I živela sam u tom ubeđenju i verovatno bih živela i dan danas. Svaka normalna žena bi na mom mestu odmah otrčala kod ginekologa, međutim, znate, pisala sam Vam šta sam sve prošla i ginekologa ne mogu da vidim očima. U globalu, znam da ne mogu da imam dece, a da mi se još nešto drugo poremetilo, baš me je bilo briga. Kad sam bez njega ostala, kad je odlučio da traži drugu, svejedno mi je bilo.

Ma...iskreno i da sam umrla nije me bilo briga, a ne što je izostao jedan ciklus. Međutim, pre nedelju dana, ja sam i dalje u depresiji, plačem, a uz to sam počela i da povraćam. Došla mi je najbolja drugarica da popijemo kafu popodne i da me malo uteši, jer zna u kakvom sam stanju i čim sam skuvala kafu, srknula sam jednom, otišla sam da povratim. Tada mi je ona unela "crv" sumnje, postavivši pitanje da nisam možda trudna?! Tu sam još gore počela da plačem, pomislivši kako nije normalna da mi tako nešto kaže uopšte, kad zna da ne mogu da budem trudna i da to nije bilo ni najmanje lepo od nje.

Kad je otišla, mene je počeo da izjeda "crv sumnje". Sva onako malaksala i izmrcvarena sam otišla do apoteke, i kupila test. Sledećeg jutra sam uradila test, i ispostavilo se da sam TRUDNA!!! Juhuuu, draga, ja sam trudna!

U prvi mah sam mislila da me je test prevario, jer sam odbijala da poverujem, ali sam se odmah spakovala i otišla privatno kod ginekologa, jer nikakvo čekanje nije dolazilo u obzir i čik šta?! Kaže čovek trudni ste sedam nedelja! Ijaoj, mojoj sreći nije bilo kraja! Apsolutno nije bilo kraja! Došlo mi je da idem da bijem sve lekare koji su mi govorili da nikada neću biti trudna, davali mi lekove, hormone, čuda, a ja sam ostala trudna bez ikakve terapije, odnosno onda kad je nisam imala!

Mnogo sam razmišljala i došla sam do dva moguća zaključka. Ili je moje telo kome sam psihološki "izdiktirala" da će se dogoditi razvod konačno uložilo zadnji atom snage da stvorim dovoljno jajnih ćelija za oplođenje ili je neka svevišnja sila videla moje muke i želju da ostanem u tom braku i podarila mi dete! Mogu da vam kažem da se dobro osećam, zakazala sam sve kontrole, po onome što lekari kažu, trudnoća mi nije rizična, jer sam ja imala problem da zatrudnim, ali kažu da neću imati nikakav problem da održim trudnoću.

Mom sada već bivšem mužu sam javila. Ispočetka mi nije verovao i mislio je da ga zavitlavam. Međutim, onda sam mu odnela izveštaj od lakara i on je bio presrećan. Ponovo ćemo se venčati, čak je rekao da ćemo ovaj put uz građansko venčanje da se venčamo i u crkvi, jer prvi put to nismo uradili. Mojoj sreći nema kraja! Jeste da mu nisam zaboravila to što me je ostavio, ali neću da "mračim", bitno da je dobro ispalo.

Ovo sam želela da vam javim, i da Vas samo zamolim za jednu analizu, odnosno pitanje, da li će sa trudnoćom biti sve u redu i sa detetom, jer mi je to sada najvažnije? Saljem veliki poljubac, Axx.

Odgovor: Draga moja Ana. Pre svega hoću da Vam kažem jedno veliko ČESTITAM! Bravoo! Ja sam presrećna zbog Vas. Hvala Vam od srca što ste me se setili i što ste mi javili ovako fantastične vesti.

Malo mi je krivo što niste slušali moje prognoze, jer znate da sam Vam ja oduvek govorila da ćete sigurno imati makar jedno dete. Znala sam to od samog početka. Moguće je da ste mislili da Vas ja samo tešim, ali u globalu, ne ljutim se na Vas. Delim Vašu sreću, zajedno sa Vašim bivšim-budućim suprugom. Vaša situacija je nešto što može da posluži za scenario dobrog holivudskog filma.

Šta je bilo bilo je, nemojte se opterećivati. I mene je čudilo da se odlučio na razvod, znate i sami, ali dobro, sada kada ćete imati zajedničko dete, sve će biti u najboljem mogućem redu. Znate da Vas voli i sigurna sam da mu nije bilo lako da donese tu tešku odluku. Očito da je neka kosmička sila pravde uticala na to da ostanete u blagoslovenom stanju i evo, to se i dogodilo.

Ono što mogu da Vam kažem, jeste da sa trudnoćom nećete imati gotovo nikakvih problema, i da će sve proći u najboljem mogućem redu. Detaljno sam analizirala sve, i to će biti apsolutno sjajno.

Mislim da ćete biti aktivna trudnica, ali sada, nemojte moje reči da zloupotrebljavate. Odmarajte se, nemojte se stresirati, mada sad za to više i nema razloga, i u miru se pripremate za najlepšu i najvažniju ulogu u životu, ulogu majke. Od sledeće kalendarske godine, za Vas počinje nova životna era, lepša era, koja će Vam doneti sve ono najlepše u budućnosti. Još jednom čestitam od sveg srca, šaljem pozdrave i poljupce.

                                                                                             Vaš Astrolog Katarina Anđelić

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Enigma zvana Sai Baba
ZVEZDE I MISTERIJE Brak ili razvod s Devicom
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online