Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 16.01.2017.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 14. do 20. novembra 2016. godine.

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Previše odlaganja može vas dovesti u situaciju u kojoj ćete se krajem nedelje pravdati pretpostavljenima kojima vaši argumenti neće biti prihvatljivi. Sagledajte realnost na pravi način. Planove ste vezali za obećanja koja su vam dali poznanici.

LjUBAV: Dobijate šansu da napravite za sebe malo prostora i usporite. Tempo koji je iza vas zahteva da zastanete i preispitate sebe da li je veza u kojoj se nalazite ono što želite.

ZDRAVLjE: Prolazna malaksalost.

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Pred vama su sastanci i razgovori od kojih očekujete možda previše. Otvoreno suprotstavljanje osobama koje su po hijerarhiji iznad vas može vam dodatno iskomplikovati već zategnute odnose koje vi niste u stanju sami da razrešite.

LjUBAV: Vaša nestrpljivost i naglost može prouzrokovati napetost u odnosima sa voljenom osobom. Ukoliko se ne budete kontrolisali, krajem nedelje moguć je raskid.

ZDRAVLjE: Glavobolje.

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Gubite previše vremena u organizaciji puta na koji nećete otići. Bavite se sitnicama i detaljima koji su nevažni, a suštinske stvari niste dovršili. Proverite dokumenta, uslove putovanja, kao i sredstva koja su vam potrebna.

LjUBAV: Vašem partneru smeta svakodnevna rutina u koju ste upali poslednjih dana. Odlaskom na zabavu, krajem nedelje, imaćete priliku da nadoknadite propušteno.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

RAK (22. 6. - 22. 7.)

POSAO: Razmišljate o promeni unutar svoje radne sredine i vaša preterana brižnost postaje naporna za vaše saradnike. Svoje strahove najviše projektujete na muški deo vašeg okruženja. Krajem nedelje, neopreznom izjavom možete izazvati žestoki sukob.

LjUBAV: Iako vam je odnos sa voljenom osobom ovih dana romantičan i topao, sreću kvari neočekivani povratak stare ljubavi za koju ste mislili da je davna prošlost.

ZDRAVLjE: Čuvajte se povreda.

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Vaša samouverenost i nadmeni stav polako počinje da iritira okolinu koja već dugo ima strpljenja za sve gafove koje ste počinili. Ukoliko se ne presaberete, sredinom nedelje možete doživeti veoma neprijatnu situaciju iz koje ćete izaći pognute glave.

LjUBAV: Sve dajete od sebe ne biste li zadovoljili potrebe ukućana. Vaše viđenje ljubavi i sreće ovih dana se ne podudara sa stavom voljene osobe. Izbegavajte ubeđivanja.

ZDRAVLjE: Bolovi u želucu.

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Početak nedelje vam donosi ponudu da prihvatite dodatna zaduženja koja vam obećavaju da u dogledno vreme nećete biti bez posla, ali novčana nadoknada za sav trud neće biti zadovoljavajuća. Prihvatite nove obaveze jer će vam se dugoročno isplatiti.

LjUBAV: Voljena osoba uživa u vašoj dominaciji, ali pripazite, možete upasti u zamku iz koje ćete teško dokazati da niste želeli da komandujete i da ste spremni na kompromis.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Ne zatrpavajte se novim obavezama već nedelju provedite sa minimalnim poslovnim aktivnostima. Uskoro vas očekuje veći finansijski dobitak koji velikim delom može ublažiti finansijsku napetost koja traje već neko vreme.

LjUBAV: Preterana angažovanost i premor na koji ste se već navikli može u vama isprovocirati džangrizavost i sitničavost. Morate da odvojite privatni život od posla.

ZDRAVLjE: Moguća je depresija.

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Verujete u sebe i potpuno ste svesni kojim putem treba da ide vaš profesionalni razvoj. Ne kolebajte se, prihvatite svaku ponudu u ovom trenutku, čak i ako nije na prvi pogled primamljiva. Dugoročno, u pitanju je vrlo isplativ posao, ostanite u igri.

LjUBAV: Preokupirani ste drugim problemima pa ne primećujete da vaša voljena osoba pokušava da vam saopšti nešto veoma lepo. Za slobodne, moguća je ponuda braka.

ZDRAVLjE: Čuvajte leđa.

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Vaš odnos prema radu drugim ljudima izgleda neozbiljno i nezrelo. Promenite stav, obavljajte posao odgovornije i bez suvišne priče. Vaša šaljivost i naizgled bezazlenost može izazvati negativne posledice za čiju ispravku kasnije može biti kasno.

LjUBAV: Vaša sklonost ljubavnim avanturama ovih dana vas može uplesti u vezu iz koje ćete se teško izvući. Ako želite da izbegnete konflikte i skandale ne podležite iskušenju.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Pomalo ste umorni od tempa koji vas pritiska već neko vreme. Obeshrabruju vas zahtevi sa svih strana, kao i novčane obaveze koje su se nagomilale. Ne krivite druge što je sve na vama, sami ste sve preuzeli na sebe, pa je sad vreme da u tome i istrajete.

LjUBAV: Omiljeni ste u društvu i rado viđen gost na svim zabavama. Od vas zavisi hoćete li ovaj period iskoristiti i upoznati osobu koja već dugo želi da vam se približi.

ZDRAVLjE: Bolovi u sinusima.

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Na silu pokušavate da rešite određene probleme. Dosta vam je čekanja i cupkanja u mestu. Mislite da ćete se smiriti ako odmah razrešite sve zavrzlame i nedoumice koje vas muče neko vreme. Ne budite brzopleti, greške koje ćete napraviti biće nepopravljive.

LjUBAV: Deprimirani ste i ozlojeđeni pa vam ni voljena osoba nije po meri. Upali ste u loše raspoloženje iz kojeg vas može izvući jedino kratak predah i kvalitetan san.

ZDRAVLjE: Premor, odmarajte se.

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Ukoliko je bilo nekih nedefinisanih odnosa koje vi do sada niste raščistili, ova nedelja vam donosi pravo otkrovenje. Nakon preraspodele zaduženja, krajem nedelje vam stiže neočekivani podsticaj od strane osobe koja vam do sada nije bila simpatična.

LjUBAV: Na pomolu je kriza jer se odnos sa voljenom osobom sveo na dopisivanje i kratke telefonske razgovore koje po navici obavljate na kraju svakog dana.

ZDRAVLjE: Pripazite krajnike.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online