Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Subota 15.04.2017.
12:30
astrosavet.rs, Vestionline A

Muškarci u ova četiri znaka su najgora u seksu!

Mnogo puta je pisano o tome koji su muškarci najbolji u seksu i činjenica je da se o tome dosta zna. Međutim, negativna "bodna" lista, nikako da izbije u prvi plan. Ako ste se pitali koji su muškarci najgori u krevetu i zbog čega, evo liste:

pixabay.com
 

Blizanci

Muškarac rođen u znaku Blizanaca je jako maštovit, romantičan i nežan. I tu je kraj. Cela priča može tu negde da se i završi. Međutim, ako seks posmatramo kao jedan čin, kroz koji je neophodno da dođe do neke energične faze, razvoja osećanja, i razmena "vatre", Blizanci zaista mogu da se ispostave kao totalno loši. Oni će se uvek truditi da neke stvari u kojima su vešti istaknu u prvi plan, ali u globalu, oni jako teško mogu da zadovolje bilo koju energičnu ženu, pa Škorpijama i Lavicama ne trebaju ni da prilaze.

Rak

Muškarac Rak u seksu....nja-nja, nja-nja-nja-nja! Svaki dalji komentar bi se mogao ispostaviti suvišnim. Jednostavno, oni su dobri na planu romantike. Takođe, moglo bi da se kaže da je predigra nešto što zaista umeju da izvedu maestralno. Međutim, ako bi se želelo postići nešto više, makar malo više, oni naprosto ne bi umeli da prate tempo koji partnerka nameće. Njihova maštovitost nije ni malo pokvarena, pa je moguće da se taj seks svede na cele tri i po poze, možda ga posle sto godina naučite i četvrtu, pa vi izvol'te!

Devica

Muškarac Devica "tehnički" ne bi trebao da bude na ovoj listi, ama baš nikako, jer je njegovo osnovno umeće, ipak, mnogo, ali zaista mnogo iznad umeća ostalih koji se na listi nalaze, ali svi ostali su krajnje nesebični, ali ovaj muškarac je potpuno sebičan. To je dovoljan razlog da se nađe na ovoj listi, jer nema potrebe da se dame anketiraju, kad se zna da ni jedna neće sebičnog muškarca poželeti, a kamoli reći nešto sasvim pozitivno za njegovo seksualno umeće. Device su narcisoidne i to se preslikava i na igru ljubavi, a to dame ne vole.

Jarac

Muški Jarčevi u globalu nisu osobe koje bi mogle da se nazovu lošim u seksu, ali nisu ni dobri. Prvo, ne prate nikakve trendove u seksu i jednostavno, vode ljubav na način kako je to činio njohov pradeda u plastu sena. Svaka inicijativa partnerke za nekom promenom, može da se završi krajnje uzaludno. Teško će prihvatiti bilio šta što na promenu liči. Prema tome, jesu najgori. U stanju su da vode ljubav samo u misionarskoj pozi, a to definitivno nije dovoljno da bi se sa ove liste odstranili.

                                         Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Srbi nenadmašni u trpljenju
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online