Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 04.09.2017.
10:00
Vestionline A

One su očajne domaćiće: Žene u ovim znacima se loše snalaze u kućnim poslovima!

Koliko puta ste čuli da se neka žena hvali kako je vrsna domaćica, kako joj u kući sve blista, kako joj je sve ispeglano i uštirkano. Kao suprotan faktor, postoje i žene koje de facto jesu domaćice, ali ih kućni poslovni ne zanimaju naročito, a i sve da se za iste zainteresuju, jako teško da će im poći za rukom da zablistaju u tim poslovima kao ova prva kategorija. Iako su one očajne domaćice, one zbog toga ne pate.

pixabay.com
Ko loše kuva?

Žena Blizanci

Žena rođena u znaku Blizanaca ne smatra da je biti dobra domaćica neki naročit kvalitet koji treba negovati i unapređivati, zato ona defintivno i ne želi da nauči, više od onoga što zna. I ono što zna dosta dobro, sklona je da izfušeriše. Suština je u sledećem, ona naprosto čišćenje i sređivanje kuće tumači samo kao jedno obično gubljenje vremena koje za posledicu može da ima to da bude lišena svega onoga na šta je mogla da korisnije iskoristi vreme. Takođe, ne smeta joj da živi u sopstvenom brlogu koji sama kreira, a i dovoljno je flegmatična da tuđe zvocanje doživi nonšalantno i da se ne uzbudi što svi primećuju da joj je u kući težak haos.

Žena Lav

Žena rođena u znaku Lava sebe posmatra kao pravu divu, a gde to ide da diva mlatara po ceo dan sa krpom u ruci? – Ne, nikako! Zato se ona iste i ne lati, bar ne često. Lavica koja ima dosta love će sigurno angažovati ženu da joj sve očisti, jer naprosto, ona to niti ume, niti želi da radi. Inače, ona smatra da su sve žene koje non-stop idu po kući i čiste, banalni manuelci koje i nisu za bilo šta drugo stvorene. Kuvanje smatra maltretiranjem, a ne umetnošću, pa će svoje kulinarske sposobnosti svesti na prženje i to prostih jela, recimo jaja u klot obliku – omlet je već viša matematika. I ta jaja, „na oko“ koja bude spremila, razbiće na „’ladno ulje“, jer će se smoriti dok se ulje zagreje! Njen orman je uvek u haosu, a sve i da ga neko drugi sredi, ona će prvom prilikom kada se bude oblačila, sve to da poruši i da katastofira!

Žena Ribe

Žena rođena u znaku Riba je najopasnija, jer zadatku svoje lenjosti pristupa sa lukavog faktora. Naime, njena ideja je u tome da ona bude i ostane očajna domaćica, ali da se nikada to zapravo ne provali. Zato se ona služi gomilom trikova da bi kuća makar delovala čisto. Zato će jednom sređenu kuću dosta dugo držati čistom, odnosno gledati da ne isprlja i slično. Zamerke drugih ljudi nju ne zanimaju. Moguće je da će nešto skuvati, ukoliko ima porodicu, pa taj neko drugi treba ipak nešto da pojede, ali definitivno to neće biti pravilo nego presedan. Sve i da počne češće da kuva, jela će joj biti loša, a iza sebe u kuhinji će ostaviti haos. Masnoću sa pločica se nikada neće ni setiti da obriše, jer to nju naprosto ne interesuje.

Autor teksta. Astrolog. Katarina Anđelić © Astrosavet. Sva prava zadržana.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Rubin i njegova moć!
ZVEZDE I MISTERIJE Lepotica i zver!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online