Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 08.01.2018.
12:30
Vesti A

Nedeljni horoskop

Pogledajte šta kažu zvezde za period od 8. do 14. januara 2018. godine.

pixabay.com

OVAN (21. 3. - 20. 4.)

POSAO: Pred vama je napeta nedelja. Nije povoljan period za otpočinjanje novih poslova kao ni za završavanje starih. Primirite se.

LjUBAV: Dozvoljavate da drugi ljudi utiču na vaše raspoloženje, pa onda, bespotrebno, to prenosite na voljenu osobu. Do sukoba može doći čak i ako ne znate zašto je počeo.

ZDRAVLjE: Kontrolišite krvni pritisak.

pixabay.com

BIK (21. 4. - 21. 5.)

POSAO: Kraj vašim problemima se nazire od kraja nedelje. Optimizam koji još uvek posedujete će biti dovoljan da ponovo pokrenete i aktivirate poslovne projekte koji su dugo stagnirali. Temeljno pripremite teren za period koji sledi.

LjUBAV: Nakon zatišja, smeši vam se intenziviranje odnosa sa voljenom osobom. Porast raspoloženja i strasti biće dovoljni da premostite ostale probleme.

ZDRAVLjE: Odmarajte leđa.

pixabay.com

BLIZANCI (22. 5. - 21. 6.)

POSAO: Ulazite u naporan period. Puni ste energije i volje, a urođeni borbeni duh i optimizam učiniće vas još jačim. Bićete zadovoljni rezultatima na poslovnom planu, uložićete puno truda, pa nakratko, krajem nedelje, možete osetiti umor.

LjUBAV: Ponovo ste zainteresovani za ljubav. Ako ste slobodni, početak burne veze je na vidiku. Svojim romantičnim nastupom pridobićete osobu koja vam se dopada.

ZDRAVLjE: Prekontrolišite štitnu žlezdu.

pixabay.com

RAK (22. 6. - 22. 7.) 

POSAO: Pred vama je nedelja koja donosi promene koje ste priželjkivali. Ne zalećite se previše i ne trošite nekontrolisano, jer kada sve bude prošlo, otkrićete da su važne informacije bile skrivene od vas. Da biste izbegli neprijatnosti, budite umereni u svemu.

LjUBAV: Očekuje vas flert sa osobom koja je dosta mlađa od vas. Na kraju, bićete zadovoljni samo ako na vreme sebi priznate da je to avantura bez budućnosti.

ZDRAVLjE: Moguće su infekcije.

pixabay.com

LAV (22. 7. - 23. 8.)

POSAO: Imate puno zamerki na svoj profesionalni život, ali to je, ove nedelje, ipak u drugom planu. Uskoro će se finansije poboljšati i to će doprineti da se osećate bolje. Ovaj period nije povoljan za pokretanje nekih značajnijih koraka na poslovnom planu.

LjUBAV: Očekuju vas događaji koji ne samo da neće biti prijatni već mogu izazvati iznenadni prekid veze. Smirite tenziju.

ZDRAVLjE: Izbegavajte alkohol.

pixabay.com

DEVICA (24. 8. - 23. 9.)

POSAO: Napet početak nedelje. Prvi nagoveštaji olakšanja stižu od četvrtka. Ipak, i nastavak nedelje obeležen je tenzijom jer ćete se više baviti posledicama nego uzrocima određenih problema. Budite pažljivi da svojom nemarnošću ne uzrokujete veliku štetu.

LjUBAV: Pravo je vreme za vašu duhovnu nadgradnju. Ipak, izbegavajte da o tome previše pričate, jer ćete postati naporni svojoj okolini.

ZDRAVLjE: Ne preterujte sa hranom.

pixabay.com

VAGA (24. 9. - 23. 10.)

POSAO: Možete očekivati privremeno poboljšanje poslovnih prilika iako ste u periodu oštrih sukoba sa okolinom. Da bi nedelja prošla bez posledica, ne poveravajte se nikome, ali isto tako ne slušajte tuđe tajne i ne upuštajte u probleme koji se vas ne tiču.

LjUBAV: Dobro delujete na svog partnera. Počev od četvrtka, pred vama je period pun dinamike i uživanja u okruženju veselih i pozitivnih prijatelja.

ZDRAVLjE: Oprezno s lekovima.

pixabay.com

ŠKORPIJA (24. 10. - 22. 11.)

POSAO: Pozitivne vesti stižu iz inostranstva. Vaše ideje konačno nalaze put do pravih ljudi. Ipak, ne očekujte da će sve ići glatko. U realizaciji vas čeka mnogo posla. Ukoliko sačuvate optimizam i strpljivo rešite sve, pred vama je mala poslovna pobeda.

LjUBAV: Vreme je za predah. Vaš partner polako odustaje od ideja koje su u proteklom periodu bile razlog žustrih rasprava. Obratite pažnju na njegove troškove.

ZDRAVLjE: Posetite kardiologa.

pixabay.com

STRELAC (23. 11. - 21. 12.)

POSAO: Ukoliko se bavite javnim poslom, pred vama su intenzivna dešavanja, kako na poslovnom tako i na finansijskom planu. Očekuje vas veliko iskušenje koje stiže u obliku ponude za saradnju sa osobom za koju ste do sada mislili da je za vas nedostižna.

LjUBAV: Čini vam se primamljivo da se ponovo vratite osobi sa kojom ste dugo imali burne ljubavne odnose. Strah od samoće vas može navesti na pogrešnu odluku.

ZDRAVLjE: Nemate razloga za brigu.

pixabay.com

JARAC (21. 12. - 21. 1.)

POSAO: Intenzivni pregovori i svakodnevni preokreti obeležiće ovu nedelju. Konačno biste mogli da donesete odluku, iako je to trenutno najveći problem. Pobedite svoju neodlučnost i prihvatite se odgovornosti. Izbegavajte rasprave sa službenim licima.

LjUBAV: Za vas je počeo napet period. Emocije će pasti u drugi plan. Pred vama su kontakti sa mladim i uticajnim ljudima, ali od kojih nećete imati koristi.

ZDRAVLjE: Izbegavajte slatkiše.

pixabay.com

VODOLIJA (21. 1. - 19. 2.)

POSAO: Projekat koji ste držali u tajnosti ove nedelje može ugledati svetlost dana. Bez obzira na to što ste pažljivo pripremali svaki detalj, upravo sada ćete otkriti niz grešaka zbog kojih će ceo poduhvat doći u pitanje. Ne paničite, već probleme rešavajte u hodu.

LjUBAV: Može vam se učiniti zanimljiva osoba sa kojom poslovno sarađujete. Preuzmite inicijativu, ovo je osoba koja vam može udahnuti malo vedrine.

ZDRAVLjE: Unosite više tečnosti.

pixabay.com

RIBE (20. 2. - 20. 3.)

POSAO: Budite oprezni jer čak i najizvesniji poslovi mogu doći u pitanje. Nepovoljan period neće večno potrajati, zbog toga odložite sve važne poslove i nedelju provedite bez isticanja. S druge strane, iskoristite ove dane da sagledate sve što ste do sada uradili.

LjUBAV: Pojavljuje se osoba koja vam je nekada mnogo značila. Obuzdajte ljutnju i prihvatite poziv na druženje. Stara ljubav bi mogla ponovo da se rasplamsa.

ZDRAVLjE: Izbegavajte brzu hranu.

POVEZANE VESTI

ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
ZVEZDE I MISTERIJE Nedeljni horoskop
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online