Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 07.12.2010.
13:03
Vestionline A

Partizan otputovao u London

Partizan je završio polusezonu u domaćim takmičenjima kao “numero uno” u svim parametrima, odigravši pritom 29 utakmica i u sredu završava sezonu poslednjom utakmicom Grupe H Ligi šampiona protiv Arsenala u Londonu.

Stefan Savić na meču sa Šahtjorom

Meč protiv “tobdžija”crno-belima ne donosi takmičarsko moranje, već daje priliku za nadigravanje sa ekipom svetskog ranga i mogućnost “premeravanja” sposobnosti ekipe u ovom trenutku. Svaki pojedinac može da se uporedi i vidi koliko mu je potrebno da napreduje u odmeravanju snaga sa vrhunskim majstorima fudbala.

Raspoloženje u taboru trostrukog srpskog šampiona je dosta dobro, naročito posle overene jesenje titule u domaćoj ligi.

Pižon gost Arsenala

 

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Vladimir Petrović Pižon biće specijalni gost Arsenala na utakmici sa Partizanom.

Arsenal je, takođe, izbio na prvo mesto premijer lige, pa je meč dobio tretman derbija između Engleske i Srbije.

Jedan od najboljih i najiskusnijih Almami da Silva Moreira iznosi svoje zadovoljstvo učinjenim u domaćoj konkurenciji i očekivanja pred Arsenal:

"Zaslužili smo da zimujemo na liderskoj poziciji, jer postizali smo između tri i pet golova na svakoj utakmici. Više mi znači učinak tima, mada sam zadovoljan i svojim. Sad moramo da se fokusiramo na Arsenal, da popravimo utisak u Ligi šampiona. Pristao bih da igramo „ružno, a da slavimo u Londonu. Ne želimo da završimo takmičenje bez bodova i zato idemo na „Emirate” po pobedu. Sigurno nećemo putovati da se predamo bez borbe", rekao je Moreira.

Stefan Savić bio je na probi u Arsenalu, igrao za Crnu Goru na Vembliju i svakako je jedan od najkompetentnijih da oceni snagu Arsenala:

"Želja nam je da se u poslednjem meču ove godine predstavimo u najboljem svetlu. Arsenalu se ne može pretiti, ali ipak imamo želju da izvučemo povoljan rezultat za nas, popravimo dosadašnji utisak i borićemo se, pa šta bude! Igrao sam sa reprezentacijom Crne Gore na Vembliju, izvukao povoljan rezultat, neka tako bude i na Emiratima", rekao je Savić.

Kapiten Krstajić je u svom stilu prokomentarisao meč u Londonu.

"Ostaje još samo utakmica sa Arsenalom, a pričati o njemu je suvišno. Daćemo sve od sebe i pokušati da pariramo koliko je to moguće. Nažalost, nismo uspeli da osvojimo bod u Evropi, ali imamo šansu u sredu protiv najvećeg favorita. Moramo da se opustimo, jer nemamo šta da izgubimo".

Igra se u sredu od 20:45, a odmah nakon meča Partizan se vraća za Beograd. 

 

Otputovali su:

Golmani: Stojković, Ilić;
Odbrana: Stevanović, Jovanović, Savić, Stanković, Krstajić, Lazevski, Kizito;
Srednji red: Petrović, Smiljanić, Kamara, Babović, Ilić, Moreira, Brašanac, Davidov;
Napad: Iliev, Kleo i Bogunović.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online