Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 08.12.2010.
15:03
Vestionline A

Delije: Robi je dobrodošao na Marakanu!

Najvatreniji navijači Crvene zvezde "Delije" potvrdili su da nemaju ništa protiv ideje da Robert Prosinečki sedne na klupu crveno-belih.

"Ne odlučujemo mi ko će da dođe na klupu Crvene zvezde. To rade ljudi iz uprave kluba, mi se u to nikada nismo mešali, kao što se ne petljamo ni u dovođenje igrača. I ne znamo da li je on stručan da vodi naš tim, ima li iskustva i slično. Međutim, što se nas lično tiče, nemamo ništa protiv da Robi sedne na klupu Zvezde. On je svoje najbolje partije pružao u dresu našeg kluba kada smo harali Evropom i svetom", rekao je za "Alo" jedan od vođa "Delija".

Da podsetimo, "Press" je danas ekskluzivno objavio da će legendarni fudbaler Crvene zvezde i član šampionske generacije iz Barija 1991. godine, Robert Prosinečki najverovatnije u petak biti promovisan u trenera kluba sa Marakane.

Predsednik fudbalskog kluba Crvena zvezda Vladan Lukić izjavio je na današnjoj proslavi povodom 19 godina od osvajanja Interkontinentalnog kupa u Tokiju da će ekipa od petka imati novog trenera.

Upravni odbor će u petak doneti konačnu odluku o treneru. Prosinečki je legenda Zvezde i to je svima jasno. U kontaktu smo sa njim, a nama treba trener sa jasnom i preciznom vizijom", rekao je Lukić okupljenim novinarima.

Skupu je prisustvovao i predsednik Crvene zvezde iz najslavnijih dana Dragan Džajić.

"Doveli smo Prosinečkog iz Dinama kao potpuno neafirmisanog igrača. Postao je veliki igrač u našem dresu. Videćemo kakav će biti trener, ako zaista dodje. U svakom slučaju, želim mu svu sreću", rekao je Džajić.

Zvezda danas obeležava 19 godina od Tokija

 

Fudbalski klub Crvena zvezda danas obeležava 19 godina od osvajanja nezvanične titule prvaka sveta.

 

Na današnji dan 1991. godine crveno-beli su u Tokiju u meču za Interkontinentali kup pobedili tadašnjeg južnoameričkog šampiona čileanski Kolo Kolo ubedljivim rezultatom 3:0, i tako pred 62.064 gledalaca na Nacionalnom stadionu osvojili vredan trofej. Dvostruki strelac u trijumfu nad Kolo Kolom bio je Vladimir Jugović, dok je jedan gol postigao Darko Pančev.

 

Za razliku od Barija nekoliko meseci ranije i osvajanja titule Kupa šampiona Evrope, tim Zvezde su napustili Prosinečki, Binić, Marović, Stojanović i Šabanadžović, kao i trener Ljupko Petrović. Ipak, trener Vladica Popović je na raspolaganju imao sastav: Milojević, Radinović, Najdoski, Stošić, Vasilijević, Jugović, Belodedić, Ratković, Pančev, MIhajlović, Savićević.

 

Povodom 19-ogodišnjice osvajanja svetske titule u Tokiju, Crvena zvezda će danas promovisati kalendar za 2011. godinu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online