Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 07.01.2011.
12:03
P. Živković - Vesti A

Ubiparip dolazi Petrović odlazi!

Partizan će posle Božića početi sa rekonstrukcijom tima! Ona istina neće biti drastična, ali će navijači crno-belih u prolećnom delu sezone gledati neka nova lica.

Vojo Ubiparip

Prvi u Humsku dolazi Vojo Ubiparip, napadač subotičkog Spartaka. Crno-bele žele da pojačaja konkurenciju u špicu, a dolaskom Ubiparipa biće nadoknađen odlazak Pjera Boje. Angažovanje Ubiparipa nikako ne znači da su crno-beli odustali od Katlega Mfele, ali taj transfer i dalje nije blizu realizacije.


Kad je u pitanju Kleverson Kordova Kleo, zna se jedino da Partizan na ime njegovog obeštećenja traži pet miliona evra! To je potvrdio Kleov menadžer Žorž Gama. Međutim, u Humskoj nema konkretnih ponuda, jer niko trenutno nije spreman da plati toliko novac za Brazilca. U poslednje vreme se priča o interesovanju klubova iz Kine i Katara, ali teško je očekivati da bi Kleo prihvatio takve ponude, jer on ima jasnu želju da se oproba u nekom od jačih evropskih klubova.


Ako je neizvesnost oko transfera Klea i dalje prisutna, u Humskoj se sve više priča o skorom odlasku Radosava Petrovića. Čelnici crno-belih kriju ime zainteresovanog kluba, ali stidljivo najavljuju da će posao uspešno završiti. Poznato je da su u Sevilji želeli Petrovića, da je pre Nove godine bilo poziva od dva bundesligaška kluba (pominje se Šalke...)


Bez obzira što ne igraju na istoj poziciji, odlazak Petrovića mogao bi da otvori vrata Milošu Dimitrijeviću, koji ima veliku želju da obuče crno-beli dres, koji je sa velikim uspehom nosio njegov pokojni otac Zoran Čava Dimitrijević...

Trio Teleoptika na pripremama
Trener Aleksandar Stanojević će ove zime na pripremama šansu ukazati trojici momaka, koji su odlično igrali za "filijalu" crno-belih, zemunski Teleoptik.
U fokusu su štoper Miloš Ostojić, levi bek Stefan Aškovski i vezista Predrag Ranđelović. Aškovski i Ostojić su i letos u Austriji radili sa prvim timom, ali je procenjeno da je za njihov razvoj bolje da se takmiče u Prvoj ligi u dresu Teleoptika.  

POVEZANE VESTI

Subota 08.01.2011. 15:40
"Prvi u Humsku dolazi Vojo Ubiparip, napadač subotičkog Spartaka. Crno-bele žele da pojačaja konkurenciju u špicu, a dolaskom Ubiparipa biće nadoknađen odlazak Pjera Boje". Какав Боја, па он је некада био играчина, а сада се удебљао не може потрчати. Сјајан потез Станојевића.......браво.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online