Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 28.01.2011.
12:34
Vestionline A

Kleo: Drugih ponuda osim Kineza nemam

Najbolji strelac fudbalskog kluba Partizan Brazilac Kleo putovaće danas u Antaliju na prvu strano odredište na zimskim pripremama "crno-belih", što znači da je njegov transfer u kineski Guangžu propao.

To znači da Kleo do daljeg staje u Humskoj, pošto je Partizan odbio četiri miliona evra ponudu Kineza za Brazilca.

"Razgovarao sam sa čelnicima kluba i trenerom Stanojevićem i izrazio želju da odem. Pogotovo me šef struke razume, bio je i on fudbaler, zna da je ovo posao od kojeg živim. Sada je sve u rukama čelnika kluba, jer se oni pitaju, pošto imam ugovor sa Partizanom. Njima sam rekao kakve su moje želje. Sada, drugu ponudu osim ove nemam. Možda bih radije ostao u Evropi, ali niko me ne traži. U životu se ovakva šansa ne ukazuje tako često. Kada se "vrata" ovako otvore, mislim da bi to trebalo iskoristiti. Sa uslovima koje mi nude iz Kine obezbedio bih egzistenciju sebi i porodici. A, nisu u pitanju samo pare, nego apsolutno sve što mi se nudi je stvarno sjajno. Ipak, ne pitam se samo ja u ovom slučaju, nego i Partizan. Ako oni kažu da ostajem, prihvatiću to. Pružaću sve od sebe na utakmicama, boriću se kao jesenas, jer svi znaju da sam takav čovek. Ali, nije lako sačuvati mir kada znaš šta se dešava, da ne razmišljaš šta će biti, gde ćeš nastaviti karijeru", rekao je za "Novosti" najbolji igrač Partizana u izboru navijača.

Mpela štrajkuje zbog Partizana

 

Odluka rukovodstva Mamelodi sandaunsa da ga ne pusti u Partizan razljutila je Katlega Mpelu do te mere da je počeo da bojkotuje treninge! Prema pisanju medija u Južnoj Africi, njihov reprezentativac se već tri dana ne pojavljuje u kampu, ne odgovara na telefonske pozive, čak se sumnja da je napustio zemlju!?

Navodno, Partizan je odbio Kineze zbog pola miliona evra razlike između ponude. Uslovi transfera su odlični, barem kada je reč o samom igraču. Ponuđen je četvorogodišnji ugovor, po kojem bi zarađivao milion i po evra po sezoni, a pored toga dobio bi i vilu na korišćenje, ličnog vozača...

Mnogi Kleu zameraju na izboru zemlje u kojoj bi nastaviti karijeru.


"I ja sam želeo u Zapadnu Evropu, ali šta da radim kad je ovo jedina konkretna ponuda koju sam dobio! I sa njom sam jako zadovoljan. Naravno, sad je sve na Partizanu, mogu samo da čekam njihovu reakciju. I ne treba da se pravi neki poseban slučaj, poštujem Partizan i uradiću sve da klub osvoji titulu ukoliko ostanem u Beogradu", poručio je Kleverson Kordova Kleo.

Osim u Antaliji, crno-beli će deo zimskih priprema provesti i u Dubaiju. U Turskoj, protivnici će biti Dinamo iz Bukurešta (30.01.), Toronto (02.02.), Šturm (04.02.) i Slavija iz Sofije (06.02.). U Dubaiju su planirana dva meča, sa Al Naserom, 14. februara i dva dana kasnije, sa Uralom ili Al Vahdom.

Ide samo ako stigne zamena
Kleo ostaje u Partizanu, bar do trenutka dok crno-beli ne pronađu adekvatnu zamenu!
"Kleo ne može da ide dok ne pronađemo pravu zamenu", jasan je Dragan Đurić, predsednik crno-belih.

"Uz to, ponuda Kineza nas u potpunosti ne zadovoljava. Kleo nam je mnogo doneo u minulom periodu, ali mi moramo da gledamo interes Partizana".

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online