Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Četvrtak 08.09.2011.
19:16
Vestionline, sportal.rs A

"Mnogo volim da dajem golove Zvezdi"

Napadač Partizana Lamin Dijara je neko u koga navijači crno-belih polažu velike nade, a njegov odlazak u Ujedinjene Arapske Emirate na pozajmicu od godinu dana nije uspeo da izbriše ljubav koju Grobari osećaju prema "crnoj mambi".

Lamine Dijara: Znam zbog čega sam u Partizanu

"Nisam mogao da verujem kada su mi skoro pola sata pevali po povratku. Bio sam u pozitivnom šoku. Obećao sam sebi da ću im to vratiti golovima", priča za sportal internacionalac iz Senegala i kaže da zna šta navijači očekuju od njega.

"Svestan sam toga. Daće Bog da postignem ponovo gol protiv Crvene zvezde, jer to mnogo volim, a znam i koliko znači navijačima".

Dijara kaže da ne oseća strah posle neugodne povrede zarađene u Emiratima.

"Nema više straha, hvala Bogu. Ne znam da li sam spreman baš za svih 90 minuta, ali videćemo. Malo po malo, prijateljske utakmice mi pomažu da polako uđem u pun ritam. Neće mi biti teško i da trener kaže da moram da igram ceo meč. Znam zbog čega sam u Partizanu i "stisnuću zube". Želim još da se dokažem u crno-belom dresu.

Pošto Vam ugovor ističe sledećeg leta, da li ćete prihvatiti eventualnu ponudu za produženje saradnje?

"Nikada nisam rekao da ne želim da produžim ugovor, ali ne bih preko medija da to tražim. Ljudi u klubu znaju kada mi ističe sadašnji ugovor i sve zavisi od njih. Ispoštovaću svaku odluku koju donesu", rekao je Dijara, a potom je nahvalio trenera Aleksandra Stanojevića.

"Stanojević je sličan, a opet i drugačiji u odnosu na ostale trenere. Veliki je radnik i mnogo vremena provodi radeći na taktici. Po tome se dosta razlikuje od nekih trenera sa kojima sam sarađivao, jer samo kod njega sam primetio toliku strast prema taktici. Poštujem ga mnogo i računam na njega isto koliko i on na mene. Mnogo mi znači kada razgovara sa mnom i što je sve vreme od mog povratka tu za mene".

Dijara je nedavno bio u rodnom Senegalu i kaže da njegova porodica zna sve o Partizanu.

"Bio mi je i brat ovde u Beogradu, kao i sestra, ali ona je još davno, kada sam stigao iz Zrinjskog došla da mi pomogne. Oni su mi velika podrška. Kada odigram slabije, znači mi mnogo kada neko od njih pozove i kaže "Dija, polako biće bolje". Kada se dogodio jedan period da mi nije išlo, nisam želeo da pričam ni sa njima, ali oni nisu odustajali i dali su mi ogromnu snagu. Isto tako sada i supruga pomaže", zaključio je Dijara. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online