Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
9
Petak 11.05.2012.
11:03
Vestionline A

Miha otpisao četvoricu najiskusnijih "orlova"

Kandidat za selektora Srbije Siniša Mihajlović već je napravio spisak na kojem se nalazi 33 fudbalera, a zanimljivo je da na njemu nema četvorice najiskusnijih igrača - Žigića, Pantelića, Krasića i Jovanovića.

Počela selekcija "orlova" - Siniša Mihajlović

Prema navodima medija, Mihajlović za predstojeće reprezentativne akcije ne računa na Nikolu Žigića, Milana Jovanovića, Marka Pantelića i Miloša Krasića.


Zanimljivo je da su na spisku fudbaleri Crvene zvezde i Partizana sa kojima je nedavno održao sastanak, kao i Adem Ljajić, svega nedelju dana posle velikog incidenta sa bivšim trenerom Deliom Rosijem.


Spisak bi trebalo da izgleda ovako:


GOLMANI: Željko Brkić (Sijena), Damir Kahriman (Tavrija), Branimir Aleksić (Spartak).
ODBRAMBENI IGRAČI: Branislav Ivanović (Čelsi), Milan Biševac (Pari Sen Žermen), Neven Subotić (Borusija Dortmund), Slobodan Rajković (Hamburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Saragosa), Duško Tošić (Crvena zvezda), Filip Mladenović (Crvena zvezda), Nikola Maksimović (Crvena zvezda), Matija Nastasić (Fiorentina), Pavle Ninkov (Tuluz), Dušan Basta (Udineze).
IGRAČI SREDINE TERENA: Zdravko Kuzmanović (Štutgart), Radosav Petrović (Blekburn), Aleksandar Ignjovski (Verder), Nemanja Matić (Benfika), Ivan Radovanović (Novara), Ljubomir Fejsa (Olimpijakos), Srđan Mijailović (Crvena zvezda), Adem Ljajić (Fiorentina), Filip Đuričić (Herenven), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Boško Janković (Đenova), Nemanja Tomić (Partizan), Dušan Tadić (Tvente), Darko Lazović (Crvena zvezda), Miloš Ninković (Dinamo Kijev).
NAPADAČI: Stefan Šćepović (Hapoel Ako), Dejan Lekić (Osasuna), Lazar Marković (Partizan).


Srbiju očekuju prijateljski mečevi sa Španijom, Švedskom i Francuskom, reprezentacijama koje će ovog leta učestvovati na EP u Poljskoj i Ukrajini.

POVEZANE VESTI

Petak 11.05.2012. 12:23
Sa ovim timom igramo katanaco, ali boljih nemamo.Sta je tu je.Zelim ti puno srece, Mihajlovicu.
Petak 11.05.2012. 11:18
A napadaca trojica!? Ili se mi to pripremamo na 4-5-1???
Petak 11.05.2012. 13:50
nema srbija dobrih napadača.ne znam samo što je zvao ove odbrambene iz zvezde,jel to oni mogu igrat pored kolarova,ivanovića,subotića,rajkovića ,biševca,baste.vrlo interesantno,zvao 12 odbrambenih igrača da konkurišu za 4 mjesta u prvom timu a zna se da su 3 mjesta rezervisana za subotića,kolarova i ivanoviča,znači njih 9 konkuriše za to jedno ,dosta nebulozno. sredina solidna,dobro je selektirao a napad 0
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
  • 2024 © - vesti online