Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
13
Utorak 05.06.2012.
21:11
Vestionline, Beta A

"Orlovi" izgubili i od Švedske

Fudbalska reprezentacija Srbije poražena je večeras od Švedske sa 1:2 u prijateljskoj utakmici u Stokholmu.

Borben meč u Stokholmu

Strelci za Švedsku koja će od 8. juna učestvovati na Evropskom prvenstvu, bili su Ola Toivonen u 23. i Zlatan Ibrahimović iz penala u 51. minutu, dok je gol za Srbiju postigao Neven Subotić u 27.

Vodeći gol za Švedsku igrač PSV Ajndhovena dao je posle kornera i loše reakcije golmana Branimira Aleksića. Debitant na golu Srbije ispustio je loptu pošto se sudario sa Nemanjom Tomićem, a Toivonen je sa pet metara pogodio mrežu.

Na izjednačenje se nije čekalo dugo, a egzekutor je bio Neven Subotić koji je loptu smestio u mrežu udarcem glavom, takođe posle kornera.

Drugi gol za Švedsku postigao je Zlatan Ibrahimović, pošto je prethodno Damir Kahriman oborio Toivonena. Kahriman je u poluvremenu zamenio Aleksića na golu Srbije, a u finišu meča istakao se sa nekoliko dobrih odbrana.

Izabranici selektora Siniše Mihajlovića u 36. minutu postigli su još jedan gol, ali je on poništen zbog faula Dejana Lekića. 

Reprezentaciji Srbije ovo je bio treći meč na turneji pod vođstvom novog selektora, a u prethodna dva poraženi su od Španije i Francuske, oba puta sa 0:2.

Fudbaleri Srbije su večeras, međutim, pored postignutog gola stvorili još nekoliko dobrih šansi, posebno u prvom poluvremenu. Jednu od najboljih prilika imao je kapiten Zoran Tošić u 14. minutu, kada je posle kontranapada i dodavanja Darka Lazovića, šutirao je iz prve sa oko 11 metara, ali pravo u golmana Isaksona.

U drugom poluvremenu tempo u igri gostujuće reprezentacije je opao, dok su Šveđani imali nekoliko prilika za gol.

Reprezentaciji Švedske ovo je bila poslednja provera pred EP u Poljskoj i Ukrajini. Oni će se takmičiti u Grupi D sa Ukrajinom, Francuskom i Engleskom.

Utorak 05.06.2012. 22:15
Ајде бре шта лупетате? Играли смо са другом поставом, док је Шведској ово била генерална проба пред ЕП. Једва чекате неког да критикујете, а запитајте се мало шта сте ви постигли у животу. Нису наш проблем порази, већ нереална очекивања. Ако вам се не свиђа како играју немојте их гледати. Тако сте и кошаркаше хвалили док су бележили добре резулнате, а посе ЕП их ,,пљували". И као што каже једна реклама за пиво: ,,Ми имамо највише селектора по глави становика". Није то проблем само у спорту, већ уопште. Не мешајте се у туђи посао, ако вам се нешо не свиђа, промените канал(пошто на утакмице вероватно и не идете).
Utorak 05.06.2012. 21:28
Jbg...ljudi. Mislim, sta vam kazem....nisu igrali lose, ali ono"Srce na Teren" izgleda drugacije. Ista prica kao uvek, ne trci se dosta....stara nasa bolest!!
Utorak 05.06.2012. 22:09
Ma daj SVE BOLJE I BOLJE, dok nebude SOLIDNO!!! Za najbolje ima vremena!!! SRBIJAAAAAAAA!!!!!! :)))))))))
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online