Sreda 17. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 19.07.2012.
18:50
Vestionline, smedia.rs A

LE: Zvezda pobedila Naftan u goleadi

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su danas u gostima ekipu Naftana sa 4:3 u prvoj utakmici drugog kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Sedam golova u na meču u Belorusiji

Golove za Zvezdu postigli su Filip Kasalica u 9. i 69, kao Luka Milunović u 18. i 34. minutu. Aleksandr Gavrujško postigao je dva gola za Naftan - u 47. iz penala i u 67. minutu, a drugi strelac za beloruski tim bio je Valeri Žukovski u 76. minutu.

Zvezda je u beloruskom mestu Vitebsk pokazala dva lica jer je na poluvremenu vodila čak sa 3:0, ali igrači Naftana su drugo poluvreme počeli znatno ofanzivnije i posle penala najpre smanjili na 3:1, a malo potom i na 3:2. Potom su propustili veliku šansu da izjednače, jer je odbrana Zvezde delovala pogubljena, ali su crveno-beli odmah posle toga postigli gol za 4:2, a Naftan je uspeo da smanji na 4:3.


Fudbaleri Crvene zvezde ušli su agresivnije u ovaj meč sa željom da pitanje prolaska u narednu rundu reše već u prvom meču. Vrlo brzo su crveno-beli došli do vođstva, pošto je u 9. minutu posle kornera Lazovića glavom pogodio Kasalica.

Samo devet minuta kasnije Zvezda je duplirala prednost, pošto se posle šuta Kasalice u šesnaestercu Naftana najbolje snašao Milunović. U 34. minutu na semaforu je bilo 0:3, jer je posle sjajnog prodora po desnoj strani i centaršuta Lazovića, Milunović sjajno prihvatio loptu i plasirao je u donji desni ugao.

Nastavak meča nije najbolje počeo po crveno-bele. Domaći fudbaleri su već u 47. minutu uspeli da smanje rezultat i to sa bele tačke, pošto je Maksimović oborio napadača Naftana u kaznenom prostoru, pa je sudija morao da pokaže na belu tačku. Precizan sa 11 metara bio je Gavrujško.

Dugo nije bilo prilika sve do 67. minuta, a onda je u periodu od dva minuta viđena prava fudbalska drama. Prvo je Gravjuško iskoristio slabu reakciju odbrane Zvezde i smanjio na 2:3, da bi već u sledećem minutu Naftan imao priliku da napravi neverovatan povratak i dođe do izjednačenja.

Ipak, priliku su propustili, a u kontranapadu Filip Kasalica je u 69. minutu svojim drugim golom vratio dva gola prednosti crveno-belima. Konačan rezultat je postavljen u 76. minuti, kada je posle greške Krnete u odbrani strelac za belorusku ekipu bio još jedan rezervista Žukovski.

Do kraja meča domaćini su pokušavali da dođu makar do izjednačenja, ali u tome nisu uspeli, pa će crveno-beli na revanš u Beograd poneti jedan gol prednosti.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 19.07.2012. 19:26
Na sta je moj voljeni klub spao, strasno, zbog Lukica, Stefanovica, Robija i njima slicnih... Krneta veliki talenat, Maksimovic novi Vidic... Mikic kapiten??? Dimitrijevic igra pored zivog Kadua(koji takodje nije neka igracina, ali je za ovog izmislio fudbal)??? Kao nema se para... Pa nudili im 600 000 evra za Mikica, a Vulicevic slobodan, Petkovic bi kostao 400 000, pa mogli su da biraju... Dok god ova stoka ne ode iz Zvezde, nema nista od titule i Evrope... Samo jad i beda... Rajevac/Milinkovic/Nikolic/Antic/Djukic/Bozovic/Jankovic za trenera pod hitno!!!! A uparavo, MARS IZ ZVEZDE!!!!
Petak 20.07.2012. 00:30
Napred zvezdo leo leo lee!!!!!!!!!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online