Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Ponedeljak 30.07.2012.
11:05
Vestionline, zurnal.rs A

Prosinečki menja tim pred meč sa Omonijom

Posle mučenja sa Naftanom i šest primljenih golova u dve utakmice, trener Crvene zvezde Robert Prosinečki je rešio da najmanje tri igrača pomeri na klupu za prvi meč trećeg kvalifikacionog kola Lige Evrope.

Trojica prvotimaca Crvene zvezde sele se na klupu

Kompletna odbrana podbacila je u sudarima sa Belorusima, a najslabija karika bio je Jovan Krneta. Mladi štoper će biti rezerva 2. avgusta, a na zvaničnoj utakmici u crveno-belom dresu debitovaće Milan Jovanović.

Reprezentativac Crne Gore, doveden kao zamena za Duška Tošića, trebalo bi do četvrtka da bude spreman za 90 minuta jakog ritma.


Prosinečki je blizu odluke i da iz kruga startera isključi kapitena. Mesto Nikole Mikića mogao bi da zauzme Marko Vešović, koji je pre početka priprema i bio planiran da pokriva poziciju desnog beka.


Mladi reprezentativac Crne Gore postigao je gol u revanšu protiv Naftana, što bi trebalo da mu bude ulaznica za najboljih 11 u sudbonosnoj utakmici za Crvenu zvezdu.


Šef stručnog štaba kluba sa Marakane nezadovoljan je i defanzivnim učinkom srednjeg reda. Vezisti su slabo zatvarali prostor, često bili spori i izvesno je da će starter protiv Omonije biti Srđan Mijailović.

Na klupu će se preseliti Miloš Dimitrijević, a možda i Luka Milivojević. U tom slučaju na terenu bi od prvog minuta bio Kadu.

Od danas u prodaji ulaznice za Zvezda - Omonija


Fudbalski klub Crvena zvezda saopštio je da će u ponedeljak pustiti u prodaju ulaznice za prvu utakmicu 3. kola kvalifikacija za Ligu šampiona protiv Omonije.


Taj meč igraće se u četvrtak u 20.30 u Beogradu, a ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaće po 600 dinara, za istočnu 900, za bočne delove zapada 1.100, a za centralni deo 1.300 dinara.

 

Zvezda je u 2. kolu prošla beloruski Naftan, pošto je u gostima pobedila sa 4:3, a na svom terenu igrala nerešeno 3:3.

 

U saopštenju na klupskom sajtu navodi se da će ulaznice za meč sa Omonijom biti skuplje nego što su bile pre nedelju dana, pošto će po 300 dinara od svake prodaje biti prosleđen za pomoć Srbima na Kosovu i Metohiji.

 

Ulaznice će moći da se kupe na blagajni stadiona Crvene zvezde u ponedeljak, utorak i sredu od 11.00 do 17.00 i u četvrtak od 11.00 do početka utakmice.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 30.07.2012. 11:42
AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA AHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online