Četvrtak 18. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 02.08.2012.
23:04
Vestionline, Beta A

LE: Zvezda igrala bez golova sa Omonijom

Fudbaleri Crvene zvezde igrali su večeras u Beogradu nerešeno 0:0 sa kiparskom Omonijom u prvoj utakmici trećeg kola kvalifikacija za Ligu Evropa.

Nula na Marakani

Crveno-beli su pokazali sigurniju igru nego u prethodnom meču s beloruskom Naftanom kada je bilo 3:3, ali im je nedostajala završnica, dok se čini da su Kiprani u Beograd došli s ciljem da ne prime gol, pa su se veći deo meča branili.

Prvu šansu u utakmici imali su, ipak, gosti kada je u 5. minutu Andre dos Santos sjajno primio loptu grudima posle centaršuta Nuna, ali je Srđan Mijailović uklizavanjem blokirao njegov udarac sa pet metara.

Odličnu priliku za Zvezdu imao je Luka Milunović u 28. minutu, međutim, delovalo je kao da nije očekivao da će lopta doći do njega posle centaršuta Vešovića s desne strane, pa je nespretno reagovao i bez opasnosti po gol Omonije.

Dva minuta ranije Nikola Maksimović je šutirao iz prve s oko 10 metara, ali je lopta otišla preko gola. Prethodno je Darko Lazović centrirao iz kornera.

U 36. minutu Milunović je ponovo pokušao da savlada golmana, Džonija Leonija, ali je iz peterca šutirao glavom preko gola.

Kiprani su drugu priliku imali tek u 44. minutu, kada je posle greške u odbrani Zvezde Dimitris Hristofi došao do lopte i šutirao iskosa s oko 17 metara. Golman crveno-belih Bajković je uspešno reagovao i uhvatio loptu koja je išla po zemlji.

U drugom poluvremenu Zvezda je nastavila da ima veći posed lopte i napada, ali ekipa trenera Roberta Prosinečkog nije uspela da ugrozi gol gostiju.
 

Najbliži tome crveno-beli su bili u 80. minutu kada je šutirao Luka Milivojević posle centaršuta iz kornera. Jedan od igrača Omonije izblokirao je njegov šut, a domaći fudbaleri potom su protestovali kod sudije, tražeći penal zbog navodnog igranja rukom.


Igrači Omonije nekoliko puta su pokušali da organizuju kontranapad, međutim, nijednom u drugom delu nisu šutirali ka golu domaćina.


U poslednjim trenucima utakmice zbog drugog žutog kartona isključen je Zvezdin igrač sredine terena Marko Vešović. On neće moći da igra u revanšu za nedelju dana. Ako prođu Kiprane, Beograđani će imati još jednog rivala do plasmana u grupnu fazu Lige Evropa.

Revanš meč igraće se idućeg  četvrtka u Nikoziji.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 02.08.2012. 23:43
Momci, dobro ste odigrali, za pohvalu. Nastavite tako, i pobedicete revans. Uvek je tesko igrati protiv Bunkera. Bolji ste. Niste nas Razocarali!!
Četvrtak 02.08.2012. 23:09
Bar su igrali!
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online