Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 07.08.2012.
16:55
Beta A

Prosinečki: Kontranapadom do naredne runde

Trener fudbalera Crvene zvezde Robert Prosinečki rekao je da u četvrtak u Nikoziji njegovoj ekipi neće biti lako u revanš utakmici 3. kola kvalifikacija za Ligu Evropa protiv Omonije, ali da će kontranapadima probati da dođu do plasmana u narednu rundu takmičenja.

Oprezno protiv Omonije - Robert Prosinečki

"Posle beogradskih 0:0 neće biti lako. Dobro smo radili, razmišljali smo o svojoj, ali i o njihovoj igri i verujem da su moji momci spremni da prođu u sledeći krug. Probaćemo da dominiramo u veznom redu i da do cilja dođemo kontrama i polukontrama", rekao je Prosinečki novinarima na stadionu Crvene zvezde.


On je istakao da očekuje drugačiju igru kiparskog kluba, nego što je to bilo prošlog četvrtka u Beogradu.


"Omonija će morati da traži pobedu i za razliku od utakmice u Beogradu oni će morati da napadnu na svom terenu, tako da verujem da ćemo imati mnogo više prostora nego u prvom meču. Oni ovde nisu ništa rizikovali, ali moja ekipa ne može tako da igra", kazao je Prosinečki.

Trener crveno-belih je istakao da je za revanš utakmicu sa Omonijom neizvestan nastup odbrambenog igrača Milana Jovanovića, koji je propustio jučerašnji trening zbog povrede.


"Nadam se da će Jovanović biti spreman, ali ako ne bude, imam puno poverenje u Jovana Krnetu. Njega su svi prebrzo otpisali, međutim, radi se o kvalitetnom igraču koji ima lepu budućnost. Svaka utakmica je novo iskustvo i niko se nije odjednom stvorio kao igrač. Ekipi treba vremena, a vremena za Zvezdu svakako ima", ocenio je Prosinečki.


Na pitanje novinara da li su igrači vežbali penale, Prosinečki je kazao da nisu "jer u ovakvoj utakmici teško do njih može doći".

"U fudbalu može da se desi ono što ne bismo hteli, ali daćemo sve od sebe da prođemo. Videćemo na dan utakmice u kom sistemu ćemo početi, jer će možda oni krenuti sa dva špica. Znamo njihove kvalitete. Imaju nekoliko igrača koji prave razliku i na njih ćemo obratiti posebnu pažnju, ali je najbitnija naša igra i kako ćemo početi meč", istakao je Zvezdin strateg.


Mladi igrač sredine terena Srđan Mijailović je rekao da očekuje "otvorenu igru" protivnika i ocenio je da bi to moglo da olakša crveno-belima da postignu gol.


Za Crvenu zvezdu u četvrtak neće moći da igra Marko Vešović, koji je u prvom meču dobio dva žuta kartona, kao ni Brazilac Kadu koji se nedavno povredio i predstoji mu pauza na duži period.

POVEZANE VESTI

Utorak 07.08.2012. 15:58
Kontranapadom protiv Omonije??? Pa ovo je... nzm.. BLJAK... Sta vise reci??? Omonija, Naftan, oni Slovenci, blamaza sa Renom, i pobedjen veliki Ventspils.. Ajde odlazi some!!! I povedi sa sobom bar Dimitrijevica i Krnetu..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online