Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 20.09.2012.
23:01
Vestionline A

LE: Partizan bez ideje do prvog boda

Fudbaleri Partizana odigrali su nerešeno bez golova protiv Nefčija u Beogradu u prvom meču grupe H Lige Evrope.

Odličan na sredini terena - Medo Kamara

Crno-beli su imali inicijativu gotovo celim tokom meča, ali gosti su taktički odigrali sjajno i sačuvali gol, čime su osvojili po jedan bod, koliko imaju i ostali timovi ove grupe, pošto su Inter i Rubin takođe odigrali nerešeno 2:2 i to na "Đuzepe Meaci".

Iz tabora šampiona Srbije najavljena je ofanzivna igra, ali domaćin pred 10.000 navijača ipak nije imao ideje kako da probije poslednju liniju prvaka Azerbejdžana koji je u kvalifikacijama eliminisao kiparski APOEL, prošlogodišnjeg četvrtfinalistu Lige šampiona.

Prvi dobru priliku imali su crno-beli u 15. minutu, kada je posle prodora Lazara Markovića, lopta na kraju stigla do Nemanje Tomića, koji je šutira oštro po zemlji u donji levi ugao, ali Stamenković je sjajno odbranio.

Partizan je i dalje bio dominantan, ali nedostajao je završni pas, s obzirom da je bilo dosta potencijalno opasnih napada, koji nisu rezultirali konkretnim opasnostima po gol Stamenkovića.

Nefči je u 29. minutu mogao da povede, kada je posle kornera Stojković zaustavio udarac Imamverdijeva, nakon čega se u šansi našao Ramos, ali je njegov udarac sa šest metara u poslednjem trenutku izblokirao Ostojić. 

Na početku drugog poluvremena Partizan je preuzeo još veću inicijativu, dok su gosti rešili da brane gol. Igrao se 55. minut, kada je Saša Marković probao da pogodi mrežu, međutim lopta je otišla daleko preko gola Nefčija.

Gosti su pokušali iz kontre u 72. minutu, ali Ostojić bio pribran i sprečio igrače Nefčija da dođu do velike prednosti.

Na desetak minuta pred kraj meča crno-beli su se probudili i sve karte bacili u napad i to se moglo isplatiti u nadoknadi vremena, kada je Tomić dobio odličnu loptu od Lazara Markovića, ali njegov jak šut iskosa sa 10 metara prozujao tik pored stative, čime je propuštena najbolja prilika za pobedu na ovom meču.

POVEZANE VESTI

Petak 21.09.2012. 03:43
Ja kao veliki grobar moram da kazem da je ova igra bila uzas!!!Dzaba nama posed lotpe kad nemamo ideje...al ajd,valjda ce biti bolje!
Petak 21.09.2012. 12:31
A sa kojim timom je CZ jučer igrala? Partizan igra u Evropi, a vi na PES. Da je ušla jedna lopta, makar ona u 94. minuti, bilo bi odlično, ali i ovako nije loše. Važno je zalaganje i borbenost, a golovi će doći.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online