Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
4
Petak 12.10.2012.
23:41
Vestionline A

Mihajlović: Izgubili smo u prvom poluvremenu

Fudbalska reprezentacija Srbija ubedljivo je poražena od Belgije (0:3), uprkos činjenici da je bila mnogo bolja u prvom satu igre, ali selektor Siniša Mihajlović smatra da je njegov tim poražen već u prvom poluvremenu.

Propustili šanse - Siniša Mihajlović

"Utakmica je izgubljena u prvom poluvremenu. Tu je trebalo da je zatvorimo, kada smo imali šanse. Zaslužili smo da na poluvreme odemo sa dva gola razlike. Poraz od 3:0 je težak, nije bio taj odnos snaga na terenu, ali idemo dalje", rekao je Siniša Mihajlović posle meča na "Marakani".

"Orlovi" su dominirali u prvih 45 minuta, imali nekoliko sjajnih gol šansi koje su propustili, da bi deset minuta pre pauze Kristijan Beteneke kaznio promašaje.

"To je fudbal. U prvom poluvremenu, najboljem od kako smo zajedno, imali smo pet ili šest stopostotnih šansi, ali nismo dali gol. Velika ekipa kažnjava takve greške i Belgija je to uradila. Posle toga smo ponovo deset minuta igrali dobro, a onda ponovo primili gol iz kontre", istakao je Mihajlović i dodao da je njegov tim u nastavku izgubio dah, što je rezultiralo sa još dva gola u našoj mreži.

"Malo naših igrača igra standardno u svojim klubovima. Dok su imali benzina sve je bilo dobro. Nisu u kondiciji i nemaju fizičku pripremu kao igrači koji igraju stalno, to smo i znali, ali ne možemo da promenimo više od tri igrača", istakao je selektor.

Mihajlović je kazao i da naši iskusni fudbaleri nisu učinili ono što je trebalo.

"Možemo svakoga da pobedimo uz igru iz prvog dela, ali sa igrom iz drugog možemo da izgubimo od svakog. To je normalno, jer imamo mlad tim, ali me nerviralo što su se stariji igrači zaletali kada je trebalo da 'stanu na loptu'. Tu mislim na Baneta Ivanovića i Aleksandra Kolarova. Tu smo izgubili utakmicu",
rekao je Mihajlović i dodao:

"Izvinjavam se javno beogradskoj publici zbog kritika i žao mi je što nije nagrađena pobedom", dodao je selektor srpske reprezentacije.

Srbija sledeći meč igra u Skoplju protiv Makedonije za četiri dana, a Mihajlović misli da u igranju kvalifikacija ima još mesta i za popravak igre i stanja na tabeli.

"Imamo još sedam utakmica u kvalifikacijama. Imamo vremena da popravimo i pokvarimo ono što smo napravili. Imamo tri-četiri dana odmora, ako u Makedoniji ponovimo prvo poluvreme i budemo efikasniji možemo da se vratimo sa tri boda", zaključio je Mihajlović.

Vilmots: Imali smo dosta sreće

 

Selektor Belgije Mark Vilmots priznao je da je njegov tim imao sreće u prvih 20 minuta meča, a ocenio je da je za pobedu bila presudna veća mentalna snaga njegovih igrača.

 

"Imali smo sreće u prvih 20 minuta, ali posle smo uspostavili bolju komunikaciju u timu i ravnotežu na terenu. U drugom poluvremenu smo mogli do ubedljivije pobede. Ovo jeste ubedljiv rezultat, večeras ćemo uživati u njemu, ali se sutra okrećemo Škotima. Jača mentalna snaga mog tima je bila presudna i uticala je da prelomimo utakmicu", rekao je Vilmots.

POVEZANE VESTI

Subota 13.10.2012. 00:14
Da da sinisa i dalje misli da si barcelona ili selekcija spanije.
Subota 13.10.2012. 09:10
Sramota i Bruka Mihajlovic Nije kriv krivi su nasi Manekeni koji se setaju po terenu a i Mihajlovic bi voleo da ima dva Ronalda I Mesija u tima KAKVA DRZAVA TAKAV I FUDBAL
Subota 13.10.2012. 16:22
ja mislim da momci nisu igrali lose prvo poluvreme nismo imali srece belgija je jaka ekipa a prvi go imali su i srece ono je losa procena lopte nije smeo biti go posle je za belgiju bilo mnogo lakse tosic me malo u drugom poluvremenu izneverio previse lopti trosi bane je bio vrlo dobar kolarov isto njih dvojica su mislim imali najvecu zelju da pobede mada ni ovim drugim nemogu puno da zamerim idemo dalje sledeci put vise srece momci su se ipak trudili ja im nezameram toliko
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online