Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Sreda 23.01.2013.
15:35 >> 16:53h
Vestionline, Kurir A

Skandal: Džajić napao Čovića posle svađe, pa podneo ostavku

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić fizički je nasrnuo na potpredsednika kluba Nebojšu Čoviću posle svađe i verbalnog prepucavanja, a potom je podneo i neopozivu ostavku, saznaju beogradski mediji.

"Diže ruke" od Zvezde - Dragan Džajić

Džajić i Čović su već izvesno vreme u lošim odnosima, koji su dostigli tačku usijanja na sednici Upravnog odbora kluba održanoj u ponedeljak.

Da li ovako izgleda Čović? (fotomontaža)

Čović je tada zamerio Džajiću da ne vodi "efikasan sistem". On je kritikovao Džajića i njegove saradnike da sporo rade i ne rešavaju nagomilane probleme u klubu. Čović je naveo da nisu potpisani sporazumi sa užičkom Slobodom i čačanskim Borcem o regulisanju dugova, posle čega bi ovi klubovi trebalo da povuku menice.

Sve je kulminiralo jutros, kada je generalni sekretar Zvezde Miodrag Zečević, inače šurak Dragana Džajića, u telefonskom razgovoru navodno poručio Čoviću: "Ma da se teraš ti u pi... materinu!". Zečević je i za beogradske medije rekao da se ne slaže sa ocenama Čovića.

Čović je potom došao na Marakanu da se razjasni sa Zečevićem, ali ga je tamo sačekao Džajić. Tada je došlo do žestokog sukoba dvojice funkcionera Zvezde.

Čović je Džajiću poručio da je lopov i neradnik, a ovaj mu je uzvratio psovkama.

Dvojica funkcionera Zvezde su potom razmenili još verbalnih uvreda, a onda je usledilo pesničenje. Čović je po jednoj verziji izbegao Džajićev pokušaj da ga udari, a legenda Zvezde je potom pala na fotelju, dok je po drugoj verziji predsednik Zvezde uspeo da nokautira svog do juče najbližeg saradnika.

Veći incident su sprečili zaposleni koji su se našli u blizini kancelarije predsednika Zvezde, koji je odmah potom podneo ostavku. Džajić i Čović su zatim odvojeno napustili stadion Zvezde.

Džajić je krajem prošle godine prvo došao na čelo Radne grupe, a potom je ponovo izabran za predsednika na Skupštini na kojoj je na funkciju došao i Čović.

Džajić nudio ostavku još u ponedeljak

 

Predsednik FK Crvena zvezda Dragan Džajić nudio je ostavku na mesto prvog čoveka kluba još u ponedeljak tokom sednice Upravnog odbora kluba.

 

"Ako sam ja problem, podneću ostavku", poručio je navodno tada Džajić.

 

Džajić je inače posle sednice u ponedeljak zadržao smirenost kada su u javnost procurele informacije da je Čović zamerao na sporosti nekih organa kluba i pozvao predsednika da kaže ko to njega koči u radu. On nije želeo da produbljuje sukob i širi polemiku, ali "crveno-bela" legenda posle novih zamerki na njegov rad nije mogla da se uzdrži i rešila je da se fizički obračuna sa Čovićem.

POVEZANE VESTI

Sreda 23.01.2013. 16:47
E jbg, pravite cirkus od zvezde. Ponasate se kao deca, a ne kao ozbiljni ljudi.
Sreda 23.01.2013. 16:53
Pa nije imo pecat!!
Sreda 23.01.2013. 16:52
Navijam za Partizan, ali ipak mi je krivo sta su uradili od Zvezde a pogotovo ovaj Dzajic i sto ste ga uopste zvali kada znate da vam je on posle osvajanja Ligesampijona upropastio Zvezdu..
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online