Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Sreda 07.08.2013.
12:24
mozzartsport.com A

Suarez: Očekujem da Liverpul ispoštuje dogovor

“Ne osećam se izdanim, ali klub mi je obećao nešto pre godinu dana”, rekao je Urugvajac i zatražio od čelnika Crvenih da ispoštuju dogovor.

Želi da igra u Ligi šampiona: Luis Suarez
 

Luis Suarez je konačno prilično direktno i javno zatražio od čelnika Liverpula da mu dozvole da napusti klub. I sve to u želji da igra Ligu šampiona. Sjajni napadač tvrdi da se prošle sezone dogovorio sa klubom da će on biti slobodan da promeni sredinu ako Crveni ne obezbede plasman u najelitnije takmičenje Evrope. A na Enfildu se ove sezone neće igrati čak ni Liga Evrope.
"Ja sam dao apsolutno sve prošle sezone. Sada samo želim da Liverpul ispoštuje naš dogovor. Prošle godine sam imao priliku da pređem u veliki evropski klub i ja sam ostao jer smo se dogovorili da ću moći da napustim klub ako ne uspemo da se kvalifikujemo u Ligu šampiona", rekao je Suarez.


Arsenal je poslao dve ponude, od kojih je druga za jednu funta veća od klauzule koja iznosi 40 miliona funti. Ali u Liverpulu tvrde da ne postoji stavka u ugovoru koja ih obavezuje da prodaju igrača u slučaju da je neko spreman da se odrekne te sume. A Arsen Venger se konačno mašio novčanika…


Urugvajcu je izgledao stvarno dojadilo da utorkom i sredom uveče sedi ispred televizora.
"Imam 26 godina, moram da igram u Ligi šampiona. Mislim da sam uradio dovoljno da je igram u ovom trenutku moje karijere. Sada postoji opcija da to i uradim i želim da se to desi. Ne tražim transfer u redove rivala i ne tražim prelazak u klub koji ne igra Ligu šampiona", dodao je bivši igrač Ajaksa i time malo zbunio fudbalsku javnost, jer većina navijača smatra Arsenal i Liverpul rivalima, ali možda ne i Suarez.

Jedina druga opcija je Real Madrid, ali pitanje koliko je ona realna jer su u prestonici Španije usredsređeni na dovođenje Gareta Bejla.
"Ne osećam se izdanim, ali mi je klub obećao nešto pre godinu dana, kao što sam ja njima obećao da ću ostati i dati sve da nas uvedem u Ligu šampiona. Moja karijera je na prvom mestu, ljudi kažu da Liverpul zaslužuje bolji tretman ali ja sam na 100 utakmica postigao više od 50 golova i oni mogu da dobiju duplo više novca od onoga koji su dali za mene", rekao je fudbaler koji je prošle sezone 23 puta tresao mrežu u Premijer ligi.
Ako Arsenal posle ovoga ne dovede velikog, skupog igrača - neće nikada. Barem dok na klupi Tobdžija sedi Arsen Venger.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
  • 2024 © - vesti online