Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Četvrtak 08.08.2013.
22:54
mozzartsport.com A

Zvezda završila evropsku priču, Milijaš tragičar!

Černomorec sačuvao mrežu u Beogradu i crveno-bele vratio u surovu realnost. A ona kaže da Zvezda nema kvalitet za Ligu Evropa.

Promašio penal: Nenad Milijaš
 

Tužno veče za Crvenu zvezdu, koja u revanšu sa Černomorecom nije ni naličila na ekipu kadru da stane na crtu makar i timovima iz "druge lige" Evrope. Ukrajinci su bez većih problema sačuvali prednost iz meča u Odesi i Zvezdu ostavili u možda i većim problemima nego što se na prvi pogled čini - 0:0.
Momenat po kojem će se meč pamtiti svakako se zbio u 45. minutu kada je Artur Soareš posle prekršaja nad Milošem Ninkovićem na samoj liniji kaznenog prostora pokazao ne belu tačku. Nenad Milijaš je preuzeo odgovornost, ali je Dmitro Bezotošni pročitao nameru Zvezdinog kapitena i njegov prizeman udarac sproveo u kornu.


Istog trenutka navijačke pokliče podrške zamenili su uzvici "Milijaš napolje", kapiten je na poluvremenu ostao u svlačionici, na terenu ga je zamenio Filip Kasalica...
I nije izlazak Milijaša doneo rezultat kakvom su se nadali hiroviti navijači. I ono malo što je Zvezda prikazala u prvom poluvremenu iščezlo je u nastavku. Bez ijedne prave prilike. Bez ikakvog nagoveštaja da Zvezda može da ugrozi prednost gostiju.


Nemoćno. Baš tako je Zvezda delovala.
Istina, sve vreme se lopta kretala na ivici protivničkog šesnaesterca, ali nije bilo ideje kako da se ona i protne iza leđa najboljeg igrača utakmica Dmitra Bezotošnjija.
Koji je sav posao završio u prvom delu igre. U nastavku jednostavno nije imao razloga da se oznoji.


Ipak, ne treba zaboraviti njegov doprinos uslovno rečeno "pobedi" Černomoreca. U prvom poluvremenu je refleksnim potezom skinuo volej Miloša Ninkovića, nejak pokušaj Marka Vešovića, pa i već pomenuti penal Milijaša posle kojeg Zvezda nije mogla da se oporavi.
I kako bi kada na terenu nije bio igrač koji je, bez obzira na mišljenje navijača, vođa ove generacije?
Černomorec nije iskazivao previše napadačkih ambicija, mada je u nekoliko navrata mogao da kazni Zvezdine očajničke pokušaje da dođe do gola.
Najopasniji je svakako bio nalet iz 14. minuta kada su Oleksij Antonov i Sito Rijera duplim pasom izbacili kompletnu odbranu Zvezde, ali je ovaj prvi, iako potpuno sam, sa 10 metara šutirao tik pored gola.

Crvena zvezda - Černomorec 0:0
Stadion: Crvene zvezde; Gledalaca: Oko 40.000; Sudija: Artur Soareš (Portugal)
Crvena zvezda (4-2-3-1): Bajković – Vešović, Martinović, Lazić, Mladenović – Kovačević, Milijaš (od 46’ Milijaš) – Savićević (od 78’ Milunović), Pečnik, Ninković – Dauda (od 67’ Mihajlović);
Černomorec (4-4-2): Bezotošnji – Kutas, Berger, Fontanelo, Mineiro – Đa Đeđe (od 69’ Prijomov), Kovalčuk, Bobko, Rijera (od 88’ Zubejko) – Antonov, Samodin (od 80’ Didenko).

POVEZANE VESTI

Petak 09.08.2013. 01:27
Dok mafija i trulo rukovodstvo haraju zvezdom i partizanom svetlosti nema na vidiku kolko uprava i tehnicki direkora se promenilo u zadnji 10 godina sve gore i gore tonu veciti ne samo veciti vec i sami srpski fudbal kad savez gura vozdovac u prvu ligu sa kojim interesom to samo mafija zna a na celu te mafije je tole karadzic oce li se neki navijaci opametit i krivice traziti u strukturi kluba a ne skidati kapitensku traku scepovicu ili zvizdati milijasu tako da tragi komedija traje. ( pune cestitke vojvodini na vecerasnjoj pobedi )!
Petak 09.08.2013. 07:33
već dugo godina nemamo fk. cz i fk.partizan
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
  • 2024 © - vesti online