Utorak 23. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Petak 09.08.2013.
22:30
mozzartsport.com A

Milijaš: Još mi niko iz Zvezde nije rekao da treba da odem

Kapiten Crvene zvezde Nenad Milijaš proživljava najteže trenutke u karijeri!

 Nenad Milijaš
 

Posle promašenog penala protiv Černomoreca nekadašnji reprezentativac Srbije je postao glavna meta navijača, pogotovo onih sa severa, koji su mu jasno i glasno poručili da je postao nepoželjan u timu! Džaba sav minuli rad na Marakani, džaba golovi u derbijima, džaba sav proliveni znoj za crveno-bele boje - Istog trenutka kada je Bezotošnji odbranio njegov udarac sa bele tačke iz Zvedinog kopa je zagrmelo: "Milijaš napolje, Milijaš napolje"!

Trener Slaviša Stojanović "poslušao" je "savet" Delija i na pauzi u poluvremenu je kapitena ostavio u svlačionici.

"Nijednog trenutka nisam pomislio da treba da napustim igru. To je bila trenerova odluka. Nisam se uplašio, mislio sam da mogu da nastavim. Smatram da u prvom poluvremenu i nisam bio toliko loš. Međutim, sve je odlučio taj penal. Zbog ranijih golova zaslužio sam da pucam. I eto posle svih slavlja i golova došao je trenutak da promašim u najgorem trenutku", priča vidno utučeni Milijaš dan posle utakmice sa Černomorecom.

Zvezdinoj "desetki" je ovo tek drugi promašeni penal u karijeri, a prvi u dresu najvećeg srpskog kluba. Na njegovu nesreću, navijači to nisu mogli da mu oproste, pa se odmah nakon meča gradom pročulo da Milijaš sigurno napušta Marakanu.

"Pričaću sa ljudima iz uprave o svom statusu. Ako me u Zvezdi više ne žele gledaću da napustim klub. Međutim, do sada mi nije nagoveštena takva mogućnost. Trener je rekao da sam potreban ovom timu, tako da nisam razmišljao da napustim Zvezdu. Prošao je tek jedan dan, videćemo".

Da mu je sve što se izdogađalo od prokletog 45. minuta pa do ulaska u tunel na poluvremenu užasno teško palo potpuno je jasno. Iza njega je neprospavana noć.

"Ovo mi je definitivno najteži period u karijeri. Sigurno sam jedan od najvećih krivaca što nismo prošli dalje, ali imao sam ogromnu želju. Najžalije mi je što je Zvezda ispala. Da sam mogu da vratim vreme sigurno bih drugačije šutirao, visoko ili poluvisoko. Drago mi je što sam osetio podršku saigrača već u svlačionici. Mada nismo mnogo ni pričali. Otišli smo odmah u karantin na spavanje".

Etiketiran kao najveći krivac, Milijaš je želeo da preskoči priču o svom sjajnom minulom radu i pomalo nekorektnom odnosu navijača prema njemu.

"Svako ima pravo da komentariše utakmicu onako kako misli da treba. Jesam dao Crvenoj zvezdi mnogo, ali od prošlosti se ne živi. Ovo je nova sezona. Očigledno nisam uradio nešto kako valja... Još jednom ponavljam, sve mi ovo jako teško pada", zaključio je razgovor Nenad Milijaš.

POVEZANE VESTI

Subota 10.08.2013. 11:49
Ne nije ti niko rekao ako si intelingentan onda s vec trebao otici jer ,ovako nesto sta si napravio za jedan klub C. ZVEZDA je sramota ,a da si ista valjao ostao bi u Inostranstvu,gde su jedva cekali da odes jer si igracka ljencina,i sada trazis igracki ALIBIJI, kako bi te opet negde uvalili,sto ne verujem jer si igracki jako slabi to se vec zna.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online