Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Subota 10.08.2013.
20:59 >> 21:07h
P. Živković - Vesti A

Sudija Nedeljković častio očajni Partizan!

Slabi Partizan osvojio je prve bodove u šampionatu! I to će se jedino pamtiti sa utakmice protiv Novog Pazara, koji se hrabro borio sa 11 fudbalera koji su doputovali u Beograd!

Dvostruki strelac: Aleksandar Mitrović
 

Naime, FSS nije dozvolio Pazarcima da u tim uvrste osmoricu pojačanja, jer nisu izmirili stare dugove prema pojedinim igračima. Iz istog razloga za Partizan nije debitovao Ismail Beko Fofana. Uz to, protiv gostiju je bio i arbitar Vladimir Nedeljković, koji je pogrešio u 52. minutu, kad je Arifovića pogodila lopta u leđa posle udarca Kojića. Nedeljković je smatrao da je Arifović igrao rukom, pa je pored dosuđenog penala Arifoviću pokazao i crveni karton. Tek posle toga Partizan je uspeo da slomi otpor gostiju, koji zaslužuju sve čestitke za borbu na stadionu u Humskoj.


Crno-beli su prvo poluvreme odigrali bez trunke energije, kao da su očekivali da su se Pazarci unapred predali. Imao je Gulan jednu sjajnu priliku, pokušao je isti igrač i iz slobodnog udarca... U jeku tih napada gosti su poveli golom Vidakovića posle prave konfuzije u odbrani domaćih. Samo tri minuta kasnije Mitrović je asistirao Jojiću, kome nije bilo teško da pogodi mrežu - 1:1. Očekivalo se da će Partizan zaigra bolje, ali desilo se suprotno. Do kraja poluvremena crno-beli su bili javoli, bezidejni, kao da ih je neko naterao da izađu na teren! U 34. minutu Kecap je prošao pored Ostojića kao na treningu, ušao u šesnaesterac, obišao Živkovića i uputio loptu prema golu koju je u mrežu sproveo Milan Obradović - 1:2.


Usledili su već opisani momenti početko drugog dela. Mitrović je postigao dva gola, ali nije slomio moral Novopazaraca. Gosti su nastavili da se bore, pa su u 74. minutu posle kornea uspeli da izjednače! Strelac je bio Mutavdžić. Mogli su gosti koji minut kasnije i da povedu, ali je Živković imao mnogo sreće. Jojić je sa druge strane pogodio stativu, Kojić je šutirao pored gola...I onda u 89. minutu trenutak odluke. Ilić je poslao loptu u šesnaesterac, Lotinac je nezgodno zakačio i poslao prema golu, kratko je zakačio Luka i poslao prema golu, a negde oko gol-linije Kadrić je izbacuje u polje. Međutim, pomoćni arbitar je signalizirao Nedeljkoviću da je lopta prešla gol-liniju. Teško je reći da li je arbitar bio u pravu. Bilo kako bilo, Partizan je osvojio bodove, a malobrojni navijači su svoje ljubimce zvižducima ispratili sa stadiona.


Partizan - Novi Pazar 4:3 (1:2)
Strelci: Jojić u 20, Mitrović u 52. (iz jedanaesterca) i 55. i Luka u 89. za Partizan, a Vidaković u 17, Kecap u 34. i Mutavdžić u 74. minutu za Novi Pazar. Stadion Partizana. Gledalaca: 3.000. Sudija: Vladimir Nedeljković (Jagodina) 6. Crveni kartoni: Malbašić u 90. minutu (Partizan) i Arifović u 52. minutu (Novi Pazar).
PARTIZAN: Ž. Živković, Aksentijević, Gulan, Ostojić, Obradović, Đemba Đemba  (od 77. Ilić), Jojić, Grbić (od 58. Luka), Ninković (od 46. Kojić), Mitrović, Malbašić.
NOVI PAZAR: Budaković, Lotinac, Mutavdžić, Kadrić, Popović, Vidaković, Kecap, Bihorac, Arifović, Župić, Marković.

POVEZANE VESTI

Subota 10.08.2013. 23:28
Stvarno bre dokle vise? Karadzica i kompaniju na celu FSS-a pod hitno u zatvor za ovo!! Grobari, da li se iskreno, onako navijacki radujete ovome? Razumem ja to 7 titula zaredom, prestizanje Zvezde po broju titula, itd, ali ovako? Ovo davno fudbal vise nije.. A pogotovo danas nije tesko biti bolji od Zvezde... Cemu sve ovo? Pa kad vam protiv filijale koja je dosla da igra sa 11 igraca bez trenera i izmena ovoliko sudije pomazu, ja se zbog srpskog fudbala iskreno plasim sta ce biti sa Tunom, a do juce sam nabedjivao jednog Grobara ovde da preteruje sto se plasi Tuna, kad ono.. Nek se Partizanu odmah dodeli titula, a ostali nek igraju za 2. mesto, da bar ne gledamo ovu tragediju vise...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
ovan21. 3. - 20. 4.
Susret ili rasprava sa jednom osobom na vas počinje da deluje zamorno. Osećate blagu rezignaciju, jer poslovni događaji ne idu u željenom pravcu. Ipak, nemojte dozvoliti da u vama prevlada nesigurnost i depresivno raspoloženje. Prijaće vam susret sa jednom bliskom ili dragom osobom, koja donosi vesti.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online