Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 29.11.2013.
10:49
BETA A

Partizan dočekuje Spartak, Zvezda gostuje na Karaburmi

Utakmicama 14. kola, predstojećeg vikenda, nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana u Beogradu igraju protiv Slobode, a Crvena zvezda na Karaburmi protiv OFK Beograda.

 

Tri utakmice 14. kola igraju se u subotu od 13 sati: Radnički (KG) - Novi Pazar, OFK Beograd - Crvena zvezda i Javor - Jagodina, dok dva sata kasnije počinju dueli Partizana i Spartaka i Radničkog (N) i Čukaričkog. Od 16.30 počinju utakmice Sloboda - Donji Srem i Vojvodina - Napredak, a poslednja utakmica 14. kola igra se u nedelju od 13 sati na Vračaru, između Rada i Voždovca.

Fudbaleri Partizana igraju na svom terenu protiv Spartaka iz Subotice i potrebna im je pobeda kako bi sačuvali prvo mesto na tabeli. Utakmica se igra bez prisustva publike, jer su crno-beli kažnjeni zbog ponašanja navijača na 145. "večitom" derbiju. Kazna im ističe sutra, a to će biti treća uzastopna utakmica koju će šampion Srbije igrati pred praznim tribinama, pošto je u prošlom kolu Voždovac bio kažnjen. Partizan i Spartak su u prošlom kolu pobedili sa po 1:0. Crno-beli su
bili bolji od Voždovca, a subotički tim od Radničkog iz Niša. Partizan je prvi na tabeli sa 27 bodova, a Spartak zauzima osmo mesto sa 20 bodova.

Fudbaleri Crvene zvezde igraju na Omladinskom stadionu protiv OFK Beograda i pokušaće pobedom da ostanu u trci sa Partizanom. Crveno-beli u meč ulaze posle pobede u prošlom kolu protiv Slobode od 4:1, dok su "romantičari" izgubili sa 0:3 od Napretka. Ekipa Slaviše Stojanovića je druga na tabeli sa 26 bodova, bodom
manje od "večitog" rivala, a OFK je 10. na tabeli sa 16 bodova.

Duel trećeplasirane i četvrtoplasirane ekipe, između Čukaričkog i Radničkog igra se u Nišu. Obe ekipe žele pobedu kako bi ostale u samom vrhu tabele. Čukarički ima 22 boda, a Radnički bod manje. Jagodina igra u Ivanjici protiv Javora i želi da nastavi sa dobrim rezuzltatima, posle pobede u prošlom kolu protiv Vojvodine (3:0).
Jagodina je na petom mestu i nalazi se u grupi ekipa koje su osvojile po 21 bod, dok Javor zauzima 11. mesto sa 14 bodova.

Vojvodina na svom terenu igra protiv Napretka i želi da se od svojih navijača oprosti pobedom. To je poslednja utakmica na Karađorđu u jesenjem delu prvenstva, zbog čega je ulaz na stadion besplatan. Novosađani su sedmi na tabeli sa 21 bodom, a klub iz Kruševca zauzima deveto mesto sa 16 bodova.

U ostalim utakmicama Radnički u Kragujevcu igra protiv Novog Pazara, Sloboda u Užicu protiv Donjeg Srema, a Rad će na Vračaru igrati protiv Voždovca i pokušaće pobedom da se "odlepi" sa dna tabele.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online