Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.01.2014.
00:26
M. Stojiljković - Vesti A

Najgori Fergusonov transfer ikada? Mojes, ubedljivo

Pročitajte duhovite komentare u Engleskoj posle ubedljive pobede Čelzija nad šampionom Mančester Junajtedom.

Het-trik za 100. pobedu u Premijer ligi: Žoze Murinjo i Samjuel Eto

Čelzi je u velikom derbiju Premijer lige pobedio Mančester Junajtedom (3:1), Kamerunac Samjuel Eto je postigao sva tri gola za Čelzi, za koji je u finišu meča debitovao dojučerašnji as Benfike Nemanja Matić. Srpski reprezentativac se u ekipi londonskih "plavaca" pridružio reprezentativnom kolegi Branislavu Ivanoviću, dok je za "crvene đavole" igrao kapiten Nemanja Vidić, koji je isključen u završnici meča zbog neopreznog starta nad Belgijancem Edenom Azarom. Pročitajte najbolje komentare objavljene u Engleskoj posle ovog meča:

"Svi krive Dejvida Mojesa za ovako slabu sezonu - ali krivica, PRVO, leži u Edu Vudvordu (čoveku koji odobrava novac za transfere u Mančester Junajtedu), a DRUGO, u Aleksu Fergusonu, jer je napustio ekipu u teškoj situaciji."

"Mančester Junajted je nekad bio Golijat, a sad je postao David."

"Mogu samo da zamislim GDE BI SAD BIO Mančester Junajted da je letos umesto Mojesa angažovao Žozea Murinja?", komentar Garija Linekera, legendarnog engleskog centarfora, danas stručnog komenatora i prezentera.

"Šokantna reakcija Junajtedove odbrane kod trećeg Čelzijevog gola. Dejvid Mojes, skrštenih ruku, izgleda potpuno utučeno." (Fil Meknalti, sportski urednik BBC-a)

Šta me snađe: Dejvid Mojes

"Prestanite da krivite Fergija. On je sa ovim ISTIM TIMOM prošle sezone bio šampion. Uostalom, nije bio njegov posao da Mojesu stvara tim. Mojes i Vudvort su imali dovoljno vremena u prelaznom roku i ništa nisu uradili."

"Najgori Fergusonov TRANSFER ikada? Mojes, ubedljivo."

"Svi ste me vređali kad sam rekao da će Junajted na kraju sezone biti peti... sad vidim da je trebalo da kažem - ŠESTI!", komentar Robija Sevidža, bivšeg reprezentativca Velsa i nekadašnje nade Mančester Junajteda, danas fudbalskog komentatora.

"Realno, ovo je bila jedna od NAJBOLJIH partija Mančester Junajteda ove sezone, a izgubio je sa 3:1."

"Huan Mata sedi na Čezlijevoj klupi i razmišlja da li da pređe u ovakav Mančester Junajted".

"Evo ga, novi/stari dečko Čelzija NEMANJA Matić ulazi u igru umesto Viliana. Koliko puta ću ga ove sezone nazvati NEMANJA Vidić? Mislim, mnogo puta."

"Ljudi, nemojte da zaboravite da je ovaj isti tim Mančester Junajteda prošle sezone LAGANO osvojio Premijer ligu. Ipak je problem u Mojesu."

"Statistika: Dejvid Mojes je kao menadžer Evertona i Mančester Junajteda 48 puta u Premijer ligi gostovao kod Čelzija, Arsenala i Liverpula i nije ostvario NITI JEDNU POBEDU!?"

"Ovo je NAJGORI Mančester Junajted još od vremena Velikog Rona (Atkinsona), Fergi je osetio da dolazi to vreme, baš kao i Pep Gvardiola u Barseloni, i napustio je Old Traford ostavljajući slabijima od sebe da rešavaju probleme."

"Statistika: Mančester Junajtedu je ovo bio 10. meč ove sezone protiv prvih devet ekipa na tabeli Premijer lige i još uvek je BEZ pobede!"

"Prirodna evolucija... Svakom DOĐE KRAJ, sad je došao Mančester Junajtedu baš kao što je Liverpulu devedesetih. To su fantastične vesti za neutralne."

"Interesatno je da je Murinjo PRVU i 100. pobedu u Premijer ligi ostvario protiv Mančester Junajteda!"

"Statistika: Murinjo je do 100. pobede u Premijer ligi došao u 142. utakmici. DALEKO iza njega slede Aleks Ferguson 162, Arsen Venger 179, Rafa Benitez 181 i Keni Dalgliš 197."

"Samjuel Eto je ČETVRTI igrač u istoriji Premijer lige koji je postigao het-trik protiv Mančester Junajteda. Pridružio se Romelu Lukakuu, Dirku Kajtu and Dejvidu Bentliju."

I za kraj, komentar koji možda najbolje objašnjava današnje vreme:

"Jadan Mojes. Podržite ga, ljudi. Pa, Ferguson je imao sreće da u vreme kad je on počinjao nije postojao TVITER i druge društvene mreže. Ne bi ostao ni dve sezone na Old Trafordu, niti bi Mančester Junajted osvojio sve te silne titule s njim."

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online