Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Ponedeljak 20.01.2014.
14:07
M. Stojiljković - Vesti A

Vidića podržali i fudbaleri Liverpula i Sitija!

Mnogi bivši i sadašnji igrači iz Premijer lige smatraju da kapiten Mančester Junajteda nije zaslužio crveni karton protiv Čelzija.

Prestroga odluka: Sudija Fil Daud pokazuje crveni karton Nemanji Vidiću


Nastavlja se polemika na temu da li je Nemanja Vidić zaslužio crveni karton u poslednjim trenucima derbi meča između Čelzija i Mančester Junajteda (3:1) na Stamford Bridžu.

Crveni je žuti i obrnuto
I noivnar Henri Vinter iz Dejli Telegrafa smatra da je jedan igrač Junajteda zaslužio crveni karton, ali da to nije Vidić.
"Slažem se s Mojesom da je Vidićev start bio za žuti karton, ali je zato Rafaelov žuti bio za - crveni", tvitovao je Henri Vinter.

Kapiten "crvenih đavola" je posle utakmice izjavio za za Skaj Sports da je razočaran odlukom dudije Fila Dauda.


- Smatram da je to bilo prestrogo, jer sam išao na loptu, ali je Azar veoma brz igrač i samo je gurnuo dalje. Po mom mišljenju to nije bilo za crveni karton i razočaran sam takvom odlukom.


U međuvremenu, bivši i sadašnji igrači iz mnogih klubova Premijer lige, pružili su podršku Nemanji Vidiću porukama na tviteru.


Među njima ima i fudbalera gradskog rivala Mančester Sitija, najvećeg protivnika Liverpula, ali i Arsenala, Stouka, Birmingema, Boltona, Kristal Palasa, Sanderlenda...

 

"To nikako nije mogao da bude crveni karton", tvitovao je nekadašnji nemački reprezentativac Didi Haman, inače bivši igrač Liverpula i Sitija, a njegovo mišljenje dele i Asmir Begović, Robi Sevidž, Kevin Dejvis, Deni Higinbotom, Mikael Silvestre, Met Lorens...


Nemanja Vidić zbog crvenog kartona neće moći da pomogne saigračima u sredu, kad Junajted u revanš meču polufinala Liga kupa Engleske juri minus iz prvog duela u Sanderlendu (1:2).

Kapiten priznaje: Titula je sad nedostižna
Nemanja Vidić smatra da je porazom od Čelzija njegov Junajted i definitivno izgubio svaku šansu da odbrani titulu.
- Da, suviše smo daleko, ostaje nam da se fokusiramo da budemo među prva tri ili četiri tima - rekao je kapiten "crvenih đavola" za Skaj sports. - Moramo da ostanemo pozitivni. Nismo igrali toliko loše koliko rezultat pokazuje. Tri puta su nam šutirali u gol i tri puta nam zatresli mrežu. Kažnjeni smo za svaku grešku, koju smo napravili.
Kapiten je za zvanični sajt Junajteda izjavio da "igrači pogotovo sad kad je teško treba da ostanu zajedno".
- Važno je da se držimo zajedno i da radimo jedni za druge. Ako to uradimo, onda mislim da možemo da preokrenemo stvari u našu korist.

Duel Nemanje Vidića i Samjuela Etoa

 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online