Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
2
Ponedeljak 21.04.2014.
16:46
mozzartsport.com A

Junajted spremio otkaz Dejvidu Mojesu!

Kako pišu brojni uticajni mediji na Ostrvu, braća Glejzer su izgubila svaku veru u škotskog stručnjaka!

Dejvid Mojes
 

Navijači Evertona su tokom i posle utakmice pevali Dejvidu Mojesu da mu se bliži kraj na klupi Mančester junajteda, a izgleda da će se to i obistiniti! Naime, gotovo svi uticajni britanski mediji - Telegraf, Gardijan, Tajms, Dejli Mejl... objavljena je bombastična vest koja glasi upravo ovako - Dejvidu Mojesu se sprema otkaz!
I to ne na kraju sezone, već do kraja nedelje! Naime, samo 11 meseci nakon što mu je dodeljeno mesto naslednika neprikosnovenog ser Aleksa Fergusona, škotski stručnjak mogao bi da ostane bez posle... A uzrok je, naravno, katastrofalna sezona kroz koju prolazi još uvek zvanični šampion Engleske! Sve se nekako skupilo - čak 11 poraza u ligi, jedan jedini trijumf u duelima sa najjačim klubovima Engleske, niz negativnih rekorda koje je već postavio, mržnja koju navijači osećaju prema čoveku koji je na početku sezone bio "Odabrani", a sada je označen kao potpuni promašaj...


Iako se do pre nekoliko dana govorilo kako braća Glejzer i potpredsednik Ed Vudvard imaju poverenje u Mojesa, posle nedavnog poraza od Evertona (2:0) na "njegovom" Gudisonu, sve je pošlo po zlu! Do kraja nedelje kompletna uprava Junajteda održaće seriju sastanaka na kojima će biti odlučeno kakav će biti status menadžera u kojeg sada svi gledaju kao u gubitnika...


Prema pisanjima istih medija, kompletan stručni štab koji je Mojes zaposlio (Stiv Raund, Džimi Lumsden, Fil Nevil...) dobiće kartu u jednom pravcu, s obzirom da nisu uspeli da urade baš ništa kako bi dobili poverenje igrača i uprave. Naravno, s pričom o odlasku Dejvida Mojesa automatski se pojavio i spisak onih koji bi mogli da dođu na njegovo mesto. Prva želja je Jirgen Klop, ali s obzirom da je trener Dortmunda nedavno odbio Barselonu, rekavši da je “zaljubljen u Dortmund“, teško je očekivati da će se predomisliti. Na spisku potencijalnih kandidata nalaze se još i Čolo Simeone, koji zlatnim slovima ispisuje neke nove stranice prebogate istorije Atletika, zatim Loran Blan, koji ima sasvim zadovoljavajuću sezonu iza sebe u PSŽ (osvojio Liga kup i gotovo sigurno titulu prvaka Francuske)... Tu je i Luj van Gal, kojeg je nedavno jurio Totenhem.


U slučaju da Mojes dobije otkaz već do kraja ove nedelje, pretpostavlja se da bi Rajan Gigs bio taj koji bi seo na klupu i vodio tim do kraja sezone...

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 21.04.2014. 20:14
Odavno je on trebao dobiti pedalu.....
Ponedeljak 21.04.2014. 18:02
Setili ste se...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
  • 2024 © - vesti online