Petak 19. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
1
Utorak 27.05.2014.
00:30
mozzartsport.com A

"Orlovi" pobedili Jamajčane, moglo i ubedljivije

Srbija je savladala Jamajku sa 2:1 u Nju Džerziju, a trijumf je mogao da bude i ubedljiviji. Tadić za koplje ispred svih, prenosi "Mocart sport".

 Dušan Tadić
 

Srbija je u prvom od tri prijateljska susreta na letnjoj turneji savladala reprezentaciju Jamajke rezultatom 2:1 u Nju Džerziju i napravila je dobru uvertiru za mečeve protiv Paname i Brazila. Orlovi su dominirali protiv popularnih Rege Bojsa, ali na kraju mnogo bolju igru nisu materijalizovali ubedljivijim trijumfom.

Dušan Tadić je blistao u prvom poluvremenu, Jamajka je dala gol iz jedne od dve šanse, a Kolarov je u završnici utakmice promašio penal. Igrom i pobedom selektor Ljubinko Drulović može da bude zadovoljan, a ostaje žal što još koja lopta nije završila u mreži Jamajke. Pogotovo posle odlične igre u prvom poluvremenu.

U odnosu na meč u Irskoj, selektor Drulović je napravio pet izmena, ali je zadržao isti sistem igre 4-2-3-1. Bane Ivanović je opet prekomandovan na ulogu štopera, a u startnih 11 Drulović je opet uvrstio Stojkovića, Kolarova, Matića, Tošića, Tadića i Markovića. Poziciju desnog beka je zauzeo Nemanja Gudelj kojem nije strano da igra uz desnu aut liniju, iako se bolje snalazi u ulozi zadnjeg veznog. Nemanja Pejčinović je povratak u nacionalni tim obeležio povratkom na mesto levog štopera. Uz Matića je u manevru igrao Jojić, Tošić je dejstvovao po desnoj, Marković po levoj strani, dok je iza najisturenijeg Mitrovića ulogu polušpica imao Dušan Tadić.

Drulović nije dao šansu Ljajiću, igračima iz domaćeg prvenstva i ostalim izmenama. Pred Srbijom su još mečevi sa Panamom i Brazilom, pa ćemo veoma verovatno videti šareniji sastav u naredna dva meča. Pogotovo protiv Paname.

SRBIJA - JAMAJKA 2:1 (2:0)
(Tadić 12, Kolarov 22 - Siton 53)

 

SRBIJA (4-2-3-1): Stojković - Gudelj, Ivanović, Pejčinović, Kolarov - Matićv (od 86. Petrović), Jojić - Tošić, Tadić, Marković (od 60. Basta) - Mitrović (od 69. Đorđević).

JAMAJKA (4-4-2): Blejk - Pauel, Edvards, Dojli, Lorens (od 75. Finlajson) - Hamfri (od 71. Grej), Ostin, Edvards (od 46. Beket), Grant - Doukins (od 82. Braun), Metoks (od 46. Siton).

POVEZANE VESTI

Utorak 27.05.2014. 11:22
Мислим да је Пејчиновић најслабија карика и директан кривац за примљени гол. Испаде да смо у стању да примимо гол од било које репрезентације на свету...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online