Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Ponedeljak 28.07.2014.
15:06
mozzartsport.com A

Karadžić želi novi mandat u FSS!

Govoreći o plati novog selektora prvi čovek srpskog fudbala neočekivano otkrio svoje želje.

Nema nameru da ide: Tomislav Karadžić
 

Predsednik Fudbalskog saveza Srbije Tomislav Karadžić planira da ostane na toj funkciji do Svetskog prvenstva 2018. godine! On je na svečanoj promociji novog selektora Dika Advokata takvu nameru otkrio kada je upitan za finansijske uslove saradnje sa holandskim stručnjakom.

"Ne želim sada o tome da pričam pred čovekom, da mu ne bi bilo neprijatno. Ako vas baš zanima govorićemo o tome za koji dan. Nismo izašli iz našeg budžeta, premije su u visini pređašnjih, a plata je čak i mnogo manja nego što je bila kod nekih ranijih selektora. Delom i zbog toga, ali pre svega zato što mislimo da smo u Advokatu pronašli idealno rešenje, razgovarali smo o mogućnosti da se saradnja produži i posle EP 2016. Naravno, ako scenario bude onakav kakav priželjkujemo. Kada to kažem jasno vam je i da planiram da se kandidujem za novi mandat", rekao je vidno raspoloženi Karadžić, koji je tokom inicijalnog obraćanja nasmejao prisutne ućutkivanjem sive eminencije srpskog fudbala Milovana Đorića.

"Đoriću, samo malo pažnje, molim te", brecnuo se Tole na raspričanog kolegu.

Prvi čovek FSS zahvalio se Siniši Mihajloviću i Ljubinku Druloviću na svemu što su uradili za reprezentaciju, ali je naveo da nikada nije obećavao da će ovaj drugi ostati na selektorskoj funkciji jer je FSS procenio da mu je potreban prekaljeni strateg.

O večitoj debati o potrebi za strancima u srpskom fudbalu Karadžić je rekao:

"Pre nego što krenete o tome da pišete samo ću vas podsetiti da nikada pre u Srbiji nismo imali stranca ovakvog kvaliteta i iskustva. Verujem da će čvrstom rukom unaprediti našu igru", zaključio je svoje izlaganje prvi čovek srpskog fudbala.

POVEZANE VESTI

Ponedeljak 28.07.2014. 15:21
Dokle bre ovi srbomrzci, dukljani, milogorci siptogorci da zauzimaju vodeca mesta po Srbiji i u Srpskome sportu svi su oni Srbi u Srbiji a cim odu u Milogoru su dukljani i sta sve ne jos.
Ponedeljak 28.07.2014. 15:25
Dajte coveku jos jednu sansu, vidite kako je sladak.
Utorak 29.07.2014. 08:30
Sv znamo,da je necovek i da mu je mesto u zatvor ili u staro gvozdje,a mozda bi mogao u muzej vostanih figura u Jagodinu,sigurno nemaju takav primerak.A ako ga koji slucajem izaberu,onda sa tim ljudima nije u redu,ili su LUDACI ili GANGSTERI,a to bi znacilo da mi u FSS imamo samo OLOS.
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online