Četvrtak 28. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 18.09.2014.
18:33
Beta A

FSS: Zvezda dobija odgovor, al' za 30 dana

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije (FSS) objavio je posle današnjeg sastanka u Staroj Pazovi da će "postupiti u roku" koji je zadala Crvena zvezda, i da će "izneti sopstveno viđenje situacije".

Tomislav Karadžić (levo), predsednik FSS
 

Crvena zvezda je u ponedeljak dala rok predsedniku FSS Tomislavu Karadžiću da se povuče i da raspiše izbore. Šampion Srbije naveo je tada da "kao ozbiljan klub ima ozbiljnu strategiju" za postizanje svog cilja, a iste reči je upotrebio i FSS posle današnjeg sastanka.

FSS je objavio da je razočaran što niko iz "tehničke vlade" Zvezde nije došao na sastanak da obrazloži zahtev, iako je poziv upućen. "Kao ozbiljni fudbalski radnici, članovi najoperativnijeg tela naše organizacije očekivali su da današnjem sastanku prisustvuje vršilac dužnosti predsednika UO Zvezde Svetozar Mijailović, potpisnik
inicijative i zahteva za raspisivanjem izbora. Reč je o dugogodišnjem rukovodiocu FK Crvena zvezda...za koga verujemo da je adekvatna osoba da stručno objasni stavove koje ostali vršioci dužnosti raznih funkcija u (klubu) plasiraju u javnost", objavio je FSS.

"Karadžiću, imaš 30 dana da podneseš ostavku"

Odbor za hitna pitanja je naveo da će "postupiti u roku koji su predložili vršioci dužnosti brojnih funkcija najtrofejnijeg srpskog kluba" od 30 dana i u njemu "izneti sopstveno viđenje situacije".

"Do toga je moglo i danas da dođe da su vršioci dužnosti brojnih funkcija (u Zvezdi) prihvatili poziv za prisustvo sastanku Odbora. U vezi sa zahtevom 'tehničke vlade' (Zvezde), članovi Odbora izrazili su uverenje da će do tog roka i Zvezda izabrati legalno rukovodstvo na sednici Skupštine Kluba. Verujemo da je to jedini put da se
zaustavi kontinuirano kršenje Statuta FK Crvena zvezda i stvore uslovi za sprovođenje legitimnog dijaloga sa članovima FS Srbije", naveo je FSS.

Članovi odbora naveli su da Savez očekuju brojne obaveze reprezentativnih selekcija. "Zbog toga, a u situaciji kada se pred nama nalaze brojne veoma važne
akcije nacionalnih selekcija... suočeni s činjenicom da je izostao toliko očekivani dijalog na današnjem sastanku, odlučeno je da se odgovor na zahtev članova 'tehničke vlade' FK Crvena zvezda uputi po završetku reprezentativnih akcija", navodi se u saopštenju.

FSS je istakao da neće davati više izjave po tom pitanju, kao i da poštuje Zvezdu, ali da to nije jedini klub u Srbiji i da ne može da se bavi samo njegovim zahteva.

POVEZANE VESTI

Četvrtak 18.09.2014. 20:50
Pesonifikacij sunovrata i propsti srpskog fudbala. Debljina, djona od obraza, ovog coveka je za ginisovu knjigu rekorda.
Četvrtak 18.09.2014. 23:06
Pošto je sve sjajno u kući fudbala, dabogda ovom grobaru srpskog fudbala bilo u njegovoj kući isto kao u našoj kući fudbala!
Četvrtak 18.09.2014. 19:53
OPET kao i UVEK NAMAZA TOLE GOVNIM. RUKOVODSTVO ZVEZDE . I OPET SU DALI AUTOGOL I POKAZALI DA NISU DORASLI DA BUDU NA ČELU NAJVEĆEG KLUBA U SRBIJI .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online