Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Petak 19.09.2014.
11:37
Beta A

Nastavlja se Jelen Super liga: Partizan u Kragujevcu, Zvezda domaćin Novom Pazaru

Utakmicama šestog kola ovog vikenda nastavlja se takmičenje u Super ligi Srbije, fudbaleri Partizana igraju u Kragujevcu protiv Radničkog, dok će Crvena zvezda na svom terenu igrati protiv Novog Pazara.

Nejc Pečnik (sa loptom), fudbaler Crvene zvezde
 

Partizan u nedelju od 16 časova igra u Kragujevcu i pokušaće da pobedi kako bi zadržao prvo mesto na tabeli. Crno-beli u utakmicu ulaze posle utakmice sa Totenhemom u Ligi Evropa i osvojenog boda u tom duelu.

Partizan je jedina ekipa u Super ligi koja je u prvih pet kola ostvarila svih pet pobeda i prvi je na tabeli, dok Radnički zauzima 12. mesto sa četiri boda. Ekipa Marka Nikolića je u prošlom kolu pobedila Čukarički sa 4:2, dok je Radnički u Beogradu pobedio Voždovac sa 1:0.

Parovi šestog kola Super lige Srbije:

Subota:

OFK Beograd - Voždovac (15.00)
Jagodina - Napredak (16.00)
Mladost - Borac (16.00)
Radnički (N) - Rad (16.00)
Crvena zvezda - Novi Pazar (18.00)
Čukarički - Donji Srem (19.00)
Vojvodina - Spartak (19.00)

Nedelja:

Radnički (KG) - Partizan (16.00)

 

Fudbaleri Crvene zvezde u subotu od 18 časova igraju protiv Novog Pazara
i žele dobar rezultat kako bi ostali u trci sa Partizanom. Zvezda je u prošlom kolu odigrala bez golova u Kruševcu, a Novi Pazar je izgubio na svom terenu od Mladosti sa 1:2.

Posle tog poraza Novi Pazar je otpustio trenera Dragija Kanatlarovskog i još nije angažovao novog šefa stručnog štaba. Crveno-beli su drugi na tabeli sa 13 bodova, a Novi Pazar je u grupi ekipa koje su osvojile po sedam bodova i zauzima deveto mesto.

Fudbaleri Vojvodine u subotu od 19 časova na svom stadionu igraju protiv Spartaka i pokušaće da pobede kako bi se zadržali u vrhu tabele. Novosađani su u prošlom kolu pobedili Radnički iz Niša sa 3:0, a Spartak je pobedio Jagodinu sa 2:0. Ekipe zauzimaju treće i četvrto mesto na tabeli, Vojvodina ima 12 bodova, a subotički klub dva manje.

Čukarički na svom terenu u subotu od 19 časova igra protiv Donjeg Srema i pokušaće da zabeleži povoljan rezultat kako bi ostao u gornjem delu tabele. Jagodina sutra od 16 časova na svom terenu igra protiv Napretka, a Mladost u isto vreme u Lučanima protiv Borca.

U prvih pet kola bodove nisu osvojili Radnički iz Niša i Voždovac, a igraće protiv ekipa iz sredine tabele. Radnički u subotu od 16 časova na svom terenu igra protiv Rada, a Voždovac sat vremena ranije u "malom" gradskom derbiju igra na gostovanju protiv OFK Beograda. 

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
  • 2024 © - vesti online