Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 21.09.2014.
15:49 >> 20:00h
Vestionline A

JSL: Škuletić i Ilić za 6 od 6

"Parni valjak" je protutnjao Šumadijom. Na krilima odličnog egzekutora Petra Škuletića, koji je sa dva gola torpedovao Radnički, i maestralnog kapitena Saše Ilića, Partizan je zabeležio šestu uzastopnu pobedu (3:0) u šampionatu i zadržao maksimalan učinak i lidersku poziciju na tabeli.

Petar Škuletić postiže gol sa bele tačke protiv Radničkog iz Kragujevca
 

Punih 13 godina Radnički nije postigao gol protiv Partizana u Kragujevcu, a ljubitelji fudbala iz srca Šumadije moraće da sačekaju drugu priliku. Crno-beli nisu upali u zamku i nisu dozvolili opuštanje posle remija sa velikim Totenhemom na evrosceni, već su u ranoj fazi susreta odgonetnuli sve dileme oko pobednika.

Na popularnoj "Čika Dači" je sve bilo rešeno već posle 20. minuta. Najpre je Petar Škuletić u 11. minutu sa bele tačke načeo domaće, posle nesmotrenog starta Poljaneca nad Vulićevićem unutar kaznenog prostora, da bi isti fudbaler samo sedam minuta kasnije realizovao fenomenalnu akciju u režiji Andrije Živkovića i Petra Grbića. Mladi Živković je petom poslao loptu Grbiću, koji je napravio slalom u šesnaestercu rivala i ostavio Škuletiću loptu "na tacni".

Nije to bilo sve od stamenog Crnogorca. Imao je Škuletić dve dobre šanse, međutim, pokazao se u finišu susreta kao odličan asistent. Lucidnim dodavanjem, petom, omogućio je Saši Iliću da postigne treći pogodak i zapečati sudbinu Radničkog i napore koje je domaćin uložio kako bi makar došao do počasnog gola.

U drugom delu meča nije bilo previše uzbuđenja. Radnički se svojski trudio, tokom početka drugog poluvremena uspostavio inicijativu, međutim, komplikovana rešenja u završnici nisu urodila plodom.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Igraće se još dva minuta sudijske nadoknade.

89. minut - GOOOOOL!!! 3:0 za Partizan, strelac Saša Ilić! Kapiten je realizovao odlično dodavanje petom Škuletića.

83. minut - Za crno-bele debituje doskorašnji fudbaler Kragujevčana Ivan Petrović. Zamenio je Andriju Živkovića.
76. minut - Odlična prilika za Partizan. Branko Ilić je šutirao glavom posle centaršuta Živkovića, ali pored stative golmana Trifunovića.
71. minut - Još jedna izmena u redovima crno-belih, ali sada prinudna. Drinčić se uhvatio za zadnju ložu i tražio da napusti igru, a Nikolić je reagovao uvođenjem Saše Ilića.
66. minut - Talentovani Danilo Pantić ustupa mesto iskusnom Danku Lazoviću.
61. minut - Pokušao je Marko Perović, nekadašnji as Crvene zvezde, sa 30 metara. Šutirao je jako, ali zamalo neprecizan.
51. minut - Partizan bolji rival i u nastavku. Crno-beli sigurno koračaju ka šestoj pobedi u šampionatu i povratku na lidersku poziciju.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Odmah na startu Škuletić je imao priliku za het-trik, ali je Trifunović zaustavio udarac napadača Partizana.
45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme.
42. minut - Branko Ilić je pokušao iz daljine, ali nije bilo promne rezultata. Sigurna igra crno-belih.
37. minut - Pokušavaju domaćini da nešto više učine, ali njihovi napadi su jalovi.
30. minut - Sigurnom igrom, Partizan čuva 2:0. Domaćin nemoćan.

18. minut - GOOOL - Partizan vodi 2:0. Sjajna akcija crno-belih. Živković je petom dodao Grbiću, koji je napravio nekoliko lažnjaka, pobacao Kragujevčane na zemlju, a onda dodao Škuletiću, koji je bio precizan. Protesti Bekvalca i domaćih igrača.

11. minut - GOOOL!!! Petar Škuletić za vođstvo Partizana. Siguran realizator sa bele tačke bio je napadač crno-belih.

10. minut - Penal za Partizan posle faula nad Vulićevićem.

9. minut - Marko Perović je šutirao iznad gola posle slobodnog udarca.
5. minut - Petar Škuletić je pokušao glavom posle kornera, ali je napadač Partizana šutirao pored gola.
4. minut - U Kragijevcu, po lepom vremenu, okupilo se oko 5.000 gledalaca. Pokušao je Nikola Drinčić sa 35 metara, ali je Trifunović odbio loptu u korner.
1. minut - Utakmica na "Čika Dači" je počela.

SASTAVI

RADNIČKI KG: Trifunović, Terzić, Krneta, Bubanja, Jašić, Ćulum, Vidić, Perović,

Arsić, Sotirović, Poljanec.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Petrović, Ćirković, Stanković, B. Ilić, Drinčić, Grbić,

Živković, Pantić, Škuletić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.09.2014. 16:25
Masala! Topalovici sa svojim satelitom! Stavite kucu na partizan......naravno,ako ih uopste ima na listi.
Nedelja 21.09.2014. 18:00
DAŠ 3 ILI 4 GOLA I KAKVE VEZE IMA KO JE I KAKO SUDI SUDIJA ? TAKO RADI PARTIZAN .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
ribe20. 2. - 20. 3.
Imate utisak, da neko ogranicava vaše poslovne mogućnosti ili da vam nameće određena pravila ponašanja. Dobro razmislite na koji način treba da se izborite za bolju poslovnu poziciju, nemojte potcenjivati nečiju ulogu. U emotivnom smislu nije vam dozvoljeno baš sve i nemojte preterivati.
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
  • 2024 © - vesti online