Sreda 24. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Nedelja 21.09.2014.
15:49 >> 20:00h
Vestionline A

JSL: Škuletić i Ilić za 6 od 6

"Parni valjak" je protutnjao Šumadijom. Na krilima odličnog egzekutora Petra Škuletića, koji je sa dva gola torpedovao Radnički, i maestralnog kapitena Saše Ilića, Partizan je zabeležio šestu uzastopnu pobedu (3:0) u šampionatu i zadržao maksimalan učinak i lidersku poziciju na tabeli.

Petar Škuletić postiže gol sa bele tačke protiv Radničkog iz Kragujevca
 

Punih 13 godina Radnički nije postigao gol protiv Partizana u Kragujevcu, a ljubitelji fudbala iz srca Šumadije moraće da sačekaju drugu priliku. Crno-beli nisu upali u zamku i nisu dozvolili opuštanje posle remija sa velikim Totenhemom na evrosceni, već su u ranoj fazi susreta odgonetnuli sve dileme oko pobednika.

Na popularnoj "Čika Dači" je sve bilo rešeno već posle 20. minuta. Najpre je Petar Škuletić u 11. minutu sa bele tačke načeo domaće, posle nesmotrenog starta Poljaneca nad Vulićevićem unutar kaznenog prostora, da bi isti fudbaler samo sedam minuta kasnije realizovao fenomenalnu akciju u režiji Andrije Živkovića i Petra Grbića. Mladi Živković je petom poslao loptu Grbiću, koji je napravio slalom u šesnaestercu rivala i ostavio Škuletiću loptu "na tacni".

Nije to bilo sve od stamenog Crnogorca. Imao je Škuletić dve dobre šanse, međutim, pokazao se u finišu susreta kao odličan asistent. Lucidnim dodavanjem, petom, omogućio je Saši Iliću da postigne treći pogodak i zapečati sudbinu Radničkog i napore koje je domaćin uložio kako bi makar došao do počasnog gola.

U drugom delu meča nije bilo previše uzbuđenja. Radnički se svojski trudio, tokom početka drugog poluvremena uspostavio inicijativu, međutim, komplikovana rešenja u završnici nisu urodila plodom.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Kraj utakmice.
90. minut - Igraće se još dva minuta sudijske nadoknade.

89. minut - GOOOOOL!!! 3:0 za Partizan, strelac Saša Ilić! Kapiten je realizovao odlično dodavanje petom Škuletića.

83. minut - Za crno-bele debituje doskorašnji fudbaler Kragujevčana Ivan Petrović. Zamenio je Andriju Živkovića.
76. minut - Odlična prilika za Partizan. Branko Ilić je šutirao glavom posle centaršuta Živkovića, ali pored stative golmana Trifunovića.
71. minut - Još jedna izmena u redovima crno-belih, ali sada prinudna. Drinčić se uhvatio za zadnju ložu i tražio da napusti igru, a Nikolić je reagovao uvođenjem Saše Ilića.
66. minut - Talentovani Danilo Pantić ustupa mesto iskusnom Danku Lazoviću.
61. minut - Pokušao je Marko Perović, nekadašnji as Crvene zvezde, sa 30 metara. Šutirao je jako, ali zamalo neprecizan.
51. minut - Partizan bolji rival i u nastavku. Crno-beli sigurno koračaju ka šestoj pobedi u šampionatu i povratku na lidersku poziciju.
46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Odmah na startu Škuletić je imao priliku za het-trik, ali je Trifunović zaustavio udarac napadača Partizana.
45+2. minut - Završeno je prvo poluvreme.
42. minut - Branko Ilić je pokušao iz daljine, ali nije bilo promne rezultata. Sigurna igra crno-belih.
37. minut - Pokušavaju domaćini da nešto više učine, ali njihovi napadi su jalovi.
30. minut - Sigurnom igrom, Partizan čuva 2:0. Domaćin nemoćan.

18. minut - GOOOL - Partizan vodi 2:0. Sjajna akcija crno-belih. Živković je petom dodao Grbiću, koji je napravio nekoliko lažnjaka, pobacao Kragujevčane na zemlju, a onda dodao Škuletiću, koji je bio precizan. Protesti Bekvalca i domaćih igrača.

11. minut - GOOOL!!! Petar Škuletić za vođstvo Partizana. Siguran realizator sa bele tačke bio je napadač crno-belih.

10. minut - Penal za Partizan posle faula nad Vulićevićem.

9. minut - Marko Perović je šutirao iznad gola posle slobodnog udarca.
5. minut - Petar Škuletić je pokušao glavom posle kornera, ali je napadač Partizana šutirao pored gola.
4. minut - U Kragijevcu, po lepom vremenu, okupilo se oko 5.000 gledalaca. Pokušao je Nikola Drinčić sa 35 metara, ali je Trifunović odbio loptu u korner.
1. minut - Utakmica na "Čika Dači" je počela.

SASTAVI

RADNIČKI KG: Trifunović, Terzić, Krneta, Bubanja, Jašić, Ćulum, Vidić, Perović,

Arsić, Sotirović, Poljanec.

PARTIZAN: Lukač, Vulićević, Petrović, Ćirković, Stanković, B. Ilić, Drinčić, Grbić,

Živković, Pantić, Škuletić.

POVEZANE VESTI

Nedelja 21.09.2014. 16:25
Masala! Topalovici sa svojim satelitom! Stavite kucu na partizan......naravno,ako ih uopste ima na listi.
Nedelja 21.09.2014. 18:00
DAŠ 3 ILI 4 GOLA I KAKVE VEZE IMA KO JE I KAKO SUDI SUDIJA ? TAKO RADI PARTIZAN .
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
vodolija21. 1. - 19. 2.
Nedostaje vam osnovno interesovanje da se posvetite nekim poslovnim temema koje zahtevaju dodatni napor. Nemojte precenjivati svoje profesionalne mogućnosti. Trenutni položaj Meseca u vama podstiče emotivnu nesigurnost, stoga izbegavajte rasparavu ili sumnjivo društvo. Budite iskreni prema svima.
  • 2024 © - vesti online