Četvrtak 25. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Utorak 30.09.2014.
14:58
Beta A

Nikolić: Ratnički na Asteras

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je danas da će njegova ekipa pokušati da odigra dobru, ratničku utakmicu protiv Asterasa u Ligi Evrope i dodao je da se nada da će iz takvog pristupa izađi i dobar rezultat.

Samouveren: Marko Nikolić

"Posle neplanirane pauze u domaćem takmičenju odlazimo na gostovanje 'grčkom predstavniku' u Ligi Evrope. Reč je o timu koji je već nekoliko sezona visoko plasiran u grčkoj ligi i koji igru bazira na strančima... Uglavnom u startnoj postavi se ne nalazi više dva do tri Grka. Protivnik je dobar, ima individualni kvalitet u ofanzivnoj liniji tima, a glavna odlika mu je agresivna igra na svakom delu terena", rekao je Nikolić novinarima na stadionu Partizna.

Fudbaleri Partizana u četvrtak igraju protiv Asterasa meč drugog kola Lige Evrope.

"Vole da se 'tuku' na terenu, nema izgubljene lopte, takav je mentalitet igrača, što je možda i logično jer okusnicu tima čine Južnoamerikanci. Moraćemo dobro da se 'putučemo' sa njima, da smanjimo broj izgubljenih lopti i odgovorimo na njihovu agresiju", kazao je Nikolić.

Trener crno-belih je ponovio da je Partizan deo cilja ispunio samim plasmanom u Ligu Evrope, ali da se time ne zadovoljavaju.

"Ne vidimo sebe kao grupu ljudi koja će se zadovoljiti malim stvarima. Nećemo davati velika obećanja, iz sromnosti i mira idemo da odigramo dobru utakmicu i da zabeležimo dobar rezultat", dodao je Nikolić.

On je istakao da je ekipa u dobrom ritmu, da je dobro trenirala, ali i da još ima nepoznanica oko tima koji će igrati protiv Asterasa.

"Mi smo u dobrom ritmu, dobro smo trenirali, imamo određenih zdravstvenih problema koje rešavamo u hodu, možda će biti nekih nepoznanica kada je tim u pitanju. Sve te neke mane povrede i bolesti idu u pozitivnom smeru. Primetna je ogromna želja svih da i preko bola igraju", rekao je Nikolić.

"Drinčić je dobio udarac i njegova povreda je slična onoj koju je Nejmar zaradio na Svetskom prvenstvu. Dobio je udarac u taj deo leđa. Trenirao je juče odvojeno od ekipe. Danas će pokušati da radi sa loptom i očekujem ga u avionu sutra ujutru", kazao je Nikolić.

Nikolić je naveo i da je Branko Ilić imao respiratorni virus i visopku temperaturu, ali da je danas već bolje.

"Nadam se da ćemo ga imati na terenu... Volkov je radio sa timom bez problema, što je ohrabrujuće za sve nas", dodao je on.

Ciljevi su pobede, a ne gašenje "zvezda"

Posle meča sa Asterasom (Zvezda), Partizana igra protiv Mladosti u Lučanima, nakon čega sledi reprezentativna pauza, a prvi meč nakon pauze je derbi protiv Crvene zvezde.

Upitan je Nikolić da li Partizan može da "ugasi" sve Zvezde u oktobru.

"Još su neke zvezde bile u planu u oktobru... Naš cilj nje da pobeđujemo, a ne da gasimo bilo šta".

Meč drugog kola Grupe C Lige Evrope između Partizana i Asterasa igra
se u četvrtak od 21.05 u Tripolisu.

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online