Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 23.10.2014.
20:15 >> 23:14h
Vestionline A

LE: Turci ponizili Partizan

Partizan je u drugom kolu grupe J Lige Evrope deklasiran od strane Bešiktaša - 4:0 (2:0).

Zaustavljen: Danko Lazović

Gostojuća ekipa pokazala je potpunu dominaciju u svim segmentima i potpuno zasluženo odnela sva tri boda iz Beograda. Srpski predstavnik u drugorangiranom kontinentalnom takmičenju stvorio je samo jednu stopostotnu šansu za celu utakmicu i to dovoljno pokazuje koliko su crno-beli iz Istanbula bili "uništili" beogradske crno-bele. 

Treba napomenuti da je ovo najteži poraz u istoriji Partizana na svom stadionu!

Na startu susreta domaći su imali terensku inicijativu, koja je trajala svega 15. minuta. Četa Slavena Bilića uspela je da primiri razgoropađene Nikolićeve momke i polako krenula da "steže obruč" oko gola Milana Lukača. Prvu ozbiljniju priliku valorizovali su već u 18. minutu, a strelac je bio Kavlak. Opuštenost defanzivaca Partizana skupo ih je koštala. Niko nije izašao da izblokira austrijskog internacionalca koji je sa distance uputio nezgodan udarac. Loša intervencija Lukača i vođstvo Turaka.

Ko god je pomislio da će se na odmor otići minimalnim vođstvom Bešiktaša, prevario se. Sahan je sjajno uputio pas u prostor Dembi Ba, koji bez problema smešta loptu iza leđa Lukača.

Sudija je dao znak da drugo poluvreme počne, a sedam minuta kasnije strelac nova glupost odbrane Partizana. Gosti se šetaju po kaznenom prostoru, Ozjak postiže gol za nedostižnih - 3:0.

Izabranici Marka Nikolića su se predali, a gosti nisu želeli da se zaustave na tri gola prednosti. Posle sjajne asistencije strelca drugog pogotka, Tore ostaje u situaciji "jedan na jedan" i stavlja tačku na ovaj meč.

Ukoliko želi u narednu rundu, srpski tim moraće da se revanšira Bešiktašu i tako zadrži kakvu takvu nadu.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Kraj utakmice.
89. minut - Crno-beli na sve načine pokušavju da stignu do počasnog pogotka, ali se Turci odlično brane.
84. minut - Prekršaj na levoj ivici šesnaesterca Partizana. Kojnulu izvodi nešto između šuta i centaršuta, lopta u gol autu.
77. minut - Branko Ilić pravi faul na nešto manje od 30 metara i dobija žutio karton. Nezgodan udarac Tosuna, Lukač šalje loptu u korner. Nedugo zatim nova šansa za goste, srećom lopta nije završila u mreži.
69. minut - Iz igre izlazi i Demba Ba, zamenio ga je Tosun. Grbić se našao u polušansi, međutim, spetljao se sa loptom. 
67. minut - Marko Nikolić odlučio je da napravi i poslednju promenu u timu. Iz igre izašao Ninković, na terenu je Grbić.
63. minut - I Slaven Bilić pravi izmenu. Iz igre izlazi najbolji pojedinac u redovima turske ekipe, Tore, a u igri je Kojunlu.
62. minut - Drinčić i Lazović idu na klupu. U igri su Ninković i Marković
58. minut - Srpski predstavnik napada, bezuspešn

54. minut - GOOOOL!!! 4:0 za Bešiktaš. Strelac Tore. Savršeno dodavanje Dembe Ba, Tore ostaje sam pred Lukačem i smešta loptu za novi gol Turaka.

52. minut - GOOOOL!!! 3:0 za Bešiktaš. Strelac Ozjak. Nova katastrofalna reakcija odbrane Partizana. Protivnički igrači se prošetali kaznenim prostorom, a Ozjak rutinski savladao Lukača.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo. Nema promena u sastavima.
45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

45. minut - GOOOOL!!! 2:0 za Bešiktaš. Strelac Demba Ba. Sahan sjajno ubacuje loptu u prostor, a Senegalac rutinski šalje loptu u mrežu.

42. minut - Tore prodire po desnoj strani, Volkov pravi prekšaj i dobija žuti karton.
36. minut - Velika prilika za Partizan. Škuletić se sjajno oslobodio protivnika uputio loptu sa ivice kaznenog prostora, a Živković sa pet metara pogađa protivničkog golmana.
35. minut - Kanađanin Hačison kombinuje sa Toreom i prolazi u kazneni prostor. Izgubio je korak i poslao loptu u gol aut.
31. minut - Živković je krenuo u kontru, oborio ga je Mota sa leđa i zaradio žuti karton. Drinčić šutira u okvir gola, hladnokrvna reakcija Zengina.
28. minut  - Sreća je pogledala crno-bele. Tore se prošetao kroz odbranu Partizana, neometano šutirao, ali se isprečila stativa.
25. minut - Vodi se žestoka borba na sredini terena. Partizanu kao da je trebalo da bi primi gol, kako bi zaigrao agresivnije. Drinčić je pokušao sa 30 metara, bezuspešno.

18. minut - GOOOOL!!! 1:0 vodi Bešiktaš. Strelac Veli Kavlak. Austrijski ofanzivni vezista prihvatio je loptu na oko 25 metara od gola Partizana, a kako je ostao bez čuvara osmelio se i odličnim udarcem prevario golmana Partizana.

17. minut - Demba Ba je šutirao, izblokiran je. Novi korner za turske crno-bele. Tore ponovo preti, Lukač pomalo nesigurno prihvata loptu u naručje.
14. minut - Bešiktaš je preuzeo inicijativu na sredini terena, a Gohan Tore uputio je nezgodnu loptu na gol Lukača, koji je boksuje u korner.
11. minut - Prvi ozbiljniji napad Bešiktaša. Stanković je ispucao loptu u korner. Bez opasnosti po gol tima Marka Nikolića.
7. minut - Škuletić je izborio korner, posle kojeg je sviran novi faul u napadu.
3. minut - Slobodan udarac za crno-bele. Gužva u kaznenom prostoru, Lazović pravi faul u napadu.
1. minut - Utakmica je počela. Partizan je već u prvom napadu stvorio kakvu-takvu šansu, ali je Lazović uputio traljav šut.

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Stanković, Ćirković, Volkov, Stevanović, Drinčić, B. Ilić, Pantić, Živković, Lazović, Škuletić.

BEŠIKTAŠ: Zengin, Ramon, Sivok, Franko, Kavlak, Ujsal, Hačison, Ozjak, Tore, Sahan, Ba.

POVEZANE VESTI

Petak 24.10.2014. 09:07
Pod broj jedan, to su najmanje Turci a najvise Juznoamerikanci! Kao drugo, kako da igramo u Evropi kad smo spali samo na juniore i prosecne. Prodadosmo za male pare sve sto valja! Sad ce i Skuletica na leto.
Četvrtak 23.10.2014. 23:09
inace ovo je realno stanje naseg klubskog fudbala , to sto su gnjide znale za incident je druga prica --tek kad se klubovi budu privatizovali onda se mozemo nadati boljim rezultatima ..
Petak 24.10.2014. 06:41
Sve naše kubove preselti na livade tamo da igraju,a sudije bi bile čobanice
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
DNEVNI HOROSKOP
jarac21. 12. - 21. 1.
Od vas se očekuje da ostvarite neku zapaženu ulogu u poslovnim susretima. To što okolina veruje u vaše sposobnosti predstavlja dovoljan povod, da pružite svoj maksimum u onoj oblasti za koju imate najviše interesovanja ili afiniteta. Važno je da vas neko posmatra toplim pogledom i danas ćete biti zadovoljni.
  • 2024 © - vesti online