Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
3
Četvrtak 23.10.2014.
20:15 >> 23:14h
Vestionline A

LE: Turci ponizili Partizan

Partizan je u drugom kolu grupe J Lige Evrope deklasiran od strane Bešiktaša - 4:0 (2:0).

Zaustavljen: Danko Lazović

Gostojuća ekipa pokazala je potpunu dominaciju u svim segmentima i potpuno zasluženo odnela sva tri boda iz Beograda. Srpski predstavnik u drugorangiranom kontinentalnom takmičenju stvorio je samo jednu stopostotnu šansu za celu utakmicu i to dovoljno pokazuje koliko su crno-beli iz Istanbula bili "uništili" beogradske crno-bele. 

Treba napomenuti da je ovo najteži poraz u istoriji Partizana na svom stadionu!

Na startu susreta domaći su imali terensku inicijativu, koja je trajala svega 15. minuta. Četa Slavena Bilića uspela je da primiri razgoropađene Nikolićeve momke i polako krenula da "steže obruč" oko gola Milana Lukača. Prvu ozbiljniju priliku valorizovali su već u 18. minutu, a strelac je bio Kavlak. Opuštenost defanzivaca Partizana skupo ih je koštala. Niko nije izašao da izblokira austrijskog internacionalca koji je sa distance uputio nezgodan udarac. Loša intervencija Lukača i vođstvo Turaka.

Ko god je pomislio da će se na odmor otići minimalnim vođstvom Bešiktaša, prevario se. Sahan je sjajno uputio pas u prostor Dembi Ba, koji bez problema smešta loptu iza leđa Lukača.

Sudija je dao znak da drugo poluvreme počne, a sedam minuta kasnije strelac nova glupost odbrane Partizana. Gosti se šetaju po kaznenom prostoru, Ozjak postiže gol za nedostižnih - 3:0.

Izabranici Marka Nikolića su se predali, a gosti nisu želeli da se zaustave na tri gola prednosti. Posle sjajne asistencije strelca drugog pogotka, Tore ostaje u situaciji "jedan na jedan" i stavlja tačku na ovaj meč.

Ukoliko želi u narednu rundu, srpski tim moraće da se revanšira Bešiktašu i tako zadrži kakvu takvu nadu.

TOK UTAKMICE PROČITAJTE OVDE:

90+3. minut - Kraj utakmice.
89. minut - Crno-beli na sve načine pokušavju da stignu do počasnog pogotka, ali se Turci odlično brane.
84. minut - Prekršaj na levoj ivici šesnaesterca Partizana. Kojnulu izvodi nešto između šuta i centaršuta, lopta u gol autu.
77. minut - Branko Ilić pravi faul na nešto manje od 30 metara i dobija žutio karton. Nezgodan udarac Tosuna, Lukač šalje loptu u korner. Nedugo zatim nova šansa za goste, srećom lopta nije završila u mreži.
69. minut - Iz igre izlazi i Demba Ba, zamenio ga je Tosun. Grbić se našao u polušansi, međutim, spetljao se sa loptom. 
67. minut - Marko Nikolić odlučio je da napravi i poslednju promenu u timu. Iz igre izašao Ninković, na terenu je Grbić.
63. minut - I Slaven Bilić pravi izmenu. Iz igre izlazi najbolji pojedinac u redovima turske ekipe, Tore, a u igri je Kojunlu.
62. minut - Drinčić i Lazović idu na klupu. U igri su Ninković i Marković
58. minut - Srpski predstavnik napada, bezuspešn

54. minut - GOOOOL!!! 4:0 za Bešiktaš. Strelac Tore. Savršeno dodavanje Dembe Ba, Tore ostaje sam pred Lukačem i smešta loptu za novi gol Turaka.

52. minut - GOOOOL!!! 3:0 za Bešiktaš. Strelac Ozjak. Nova katastrofalna reakcija odbrane Partizana. Protivnički igrači se prošetali kaznenim prostorom, a Ozjak rutinski savladao Lukača.

46. minut - Drugo poluvreme je počelo. Nema promena u sastavima.
45+1. minut - Kraj prvog poluvremena.

45. minut - GOOOOL!!! 2:0 za Bešiktaš. Strelac Demba Ba. Sahan sjajno ubacuje loptu u prostor, a Senegalac rutinski šalje loptu u mrežu.

42. minut - Tore prodire po desnoj strani, Volkov pravi prekšaj i dobija žuti karton.
36. minut - Velika prilika za Partizan. Škuletić se sjajno oslobodio protivnika uputio loptu sa ivice kaznenog prostora, a Živković sa pet metara pogađa protivničkog golmana.
35. minut - Kanađanin Hačison kombinuje sa Toreom i prolazi u kazneni prostor. Izgubio je korak i poslao loptu u gol aut.
31. minut - Živković je krenuo u kontru, oborio ga je Mota sa leđa i zaradio žuti karton. Drinčić šutira u okvir gola, hladnokrvna reakcija Zengina.
28. minut  - Sreća je pogledala crno-bele. Tore se prošetao kroz odbranu Partizana, neometano šutirao, ali se isprečila stativa.
25. minut - Vodi se žestoka borba na sredini terena. Partizanu kao da je trebalo da bi primi gol, kako bi zaigrao agresivnije. Drinčić je pokušao sa 30 metara, bezuspešno.

18. minut - GOOOOL!!! 1:0 vodi Bešiktaš. Strelac Veli Kavlak. Austrijski ofanzivni vezista prihvatio je loptu na oko 25 metara od gola Partizana, a kako je ostao bez čuvara osmelio se i odličnim udarcem prevario golmana Partizana.

17. minut - Demba Ba je šutirao, izblokiran je. Novi korner za turske crno-bele. Tore ponovo preti, Lukač pomalo nesigurno prihvata loptu u naručje.
14. minut - Bešiktaš je preuzeo inicijativu na sredini terena, a Gohan Tore uputio je nezgodnu loptu na gol Lukača, koji je boksuje u korner.
11. minut - Prvi ozbiljniji napad Bešiktaša. Stanković je ispucao loptu u korner. Bez opasnosti po gol tima Marka Nikolića.
7. minut - Škuletić je izborio korner, posle kojeg je sviran novi faul u napadu.
3. minut - Slobodan udarac za crno-bele. Gužva u kaznenom prostoru, Lazović pravi faul u napadu.
1. minut - Utakmica je počela. Partizan je već u prvom napadu stvorio kakvu-takvu šansu, ali je Lazović uputio traljav šut.

SASTAVI TIMOVA:

PARTIZAN: Lukač, Stanković, Ćirković, Volkov, Stevanović, Drinčić, B. Ilić, Pantić, Živković, Lazović, Škuletić.

BEŠIKTAŠ: Zengin, Ramon, Sivok, Franko, Kavlak, Ujsal, Hačison, Ozjak, Tore, Sahan, Ba.

POVEZANE VESTI

Petak 24.10.2014. 09:07
Pod broj jedan, to su najmanje Turci a najvise Juznoamerikanci! Kao drugo, kako da igramo u Evropi kad smo spali samo na juniore i prosecne. Prodadosmo za male pare sve sto valja! Sad ce i Skuletica na leto.
Četvrtak 23.10.2014. 23:09
inace ovo je realno stanje naseg klubskog fudbala , to sto su gnjide znale za incident je druga prica --tek kad se klubovi budu privatizovali onda se mozemo nadati boljim rezultatima ..
Petak 24.10.2014. 06:41
Sve naše kubove preselti na livade tamo da igraju,a sudije bi bile čobanice
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
škorpija24. 10. - 22. 11.
Nečije namere ne zvuče dovoljno iskreno, stoga pažljivije analizirajte osobu koja plasira neobičnu priču. Kada situaciju na poslovnoj sceni posmatrate sa različitih aspekata, biće vam jasnije na koji način treba da rešavate svoje dileme. Komentari koje čujete od bliske osobe deluju pozitivno na vaše samopouzdanje.
DNEVNI HOROSKOP
lav22. 6. - 23. 8.
Neko ima dobre namere, dogovor sa jednom osobom čini vam se da obećava zajedničku korist ili poslovno-finansijski dobitak. Zadržite samopouzdanje i optimistizam, ponekad je "prvi utisak" od presudnog značaja za dalji tok poslovnih događaja. Osoba koja privlači vašu pažnju deluje nedodirljivo.
DNEVNI HOROSKOP
bik21. 4. - 21. 5.
Budite promišljeni pred osobom koja vas je zaintrigirala svojom pojavom ili pričom o poslovno finansijskoj saradnji. Konsultujete svoje saradnike, pre nego što donesete neku zvaničnu odluku. Više glava potencijalno može da smisli bolje rešenje. U susretu sa voljenom osobom, trebate uživati u ljubavi.
  • 2024 © - vesti online