Petak 29. 3. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
6
Petak 24.10.2014.
13:11
blic.rs A

Albanski mediji: Izgubili smo bitku, ali ne i rat

Albanski mediji jedinstveni su u stavu da su njihov Fudbalski savez i reprezentacija oštećeni u meču sa Srbijom, iako su kažnjeni samo novčano sa 100.000 evra posle provokacije sa zastavom "velike Albanije" i tuče koju su pokrenuli njihovi reprezentativci kada je Stefan Mitrović spustio zastavu kako bi se utakmica nastavila.

Albanska javnost duboko razočarana epilogom
 

Albanska agencija "AlbPres" prenela je sledeće:

"Izgubili smo bitku, ali ne i rat. sad se treba okrenuti žalbi na odluku Disciplinskoj komisiji UEFA, kako bi se dobilo ono što je izgubljeno u prvobitnoj odluci", navodi se u prvom pasusu.

"Ekspres" prenosi reči bivšeg državnika Albanije Salija Beriše, koji "smatra da je UEFA podjednako kaznila žrtvu i agresora, a da je sve politička posledica odnosa Rama - Vučić". Isti medij je objavio komentar u kom je navedeno da je "skupo plaćena najava dolaska premijera Edija Rame u Beograd".

"Igrači koji su igrali u Beogradu ostaju heroji, predsednik Fudbalskog saveza Duka i Rama su napravili ludost. Kako možemo očekivati poštovanje UEFA, ako ne poštujemo sebe", navodi "Ekspres".

Pročitajte još:

* UEFA "častila" Albaniju

* Premijer Albanije kao Kalimero: Nepravda, pa to ti je!

* De Bjazi: Oduzeto nam je ono što smo stekli na terenu

* Duka: Odluka plod politčkih uticaja

* Vokri: Ovo je smešno!

Portal "Bota" poručio je "da su Srbi uspeli u svojim i naporima Evropljana, i da je Mišel Platini oprao ruke", dodajući "da je ekipa bila nadređena na terenu tokom 40 minuta utakmice do prekida".

"Ora" smatra da je odluka "skandal neslućenih razmera", uz prenošenje reči genseka Fudbalskog saveza Albanije Iliša Šulkua.

"Ovo je apsurdna odluka, u fudbalskoj utakmici neko mora pobediti, a sada smo izjednačeni sa Srbijom u ovom meču, to nije fer", rekao je on.

POVEZANE VESTI

Petak 24.10.2014. 13:28
Siptar ostaje siptar. Nikad ne prizna svoje grehove!
Petak 24.10.2014. 13:33
Zahvalimo se "objektivnoj" UEFI ali i Bogdanovu koji nas vec drugi put iskljucuje iz kvalifikacija.Jebem zemlju i sport koju jedan Bogdanov drzi kao taoca ! Jeben nam mater svima i njima.
Petak 24.10.2014. 13:50
hahhaa samo traze razlog da ona gnjida ne dodje u Srbiju , mora doci i pokloniti se , za ostalo sa Putinom da se dogovaramo hahaha...
VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
blizanci22. 5. - 21. 6.
Delujete optimistično i očekujete pozitivne odgovore. Međutim, trenutna situacija na poslovnoj sceni ne zavisi prvenstveno od vaše volje ili uticaja. Pravilno procenite redosled poteza i nemojte dozvoliti da vas neko preduhiti. Važno je da pažljivije birate reči koje izgovarate pred svojim partnerom koji je nervozan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
vaga24. 9. - 23. 10.
Imate dobro idejno rešenje, ali neko pokušava da ogranici vasu ulogu i uticaj na dalji tok poslovnog dogovora. Nemojte dozvoliti, da se nesporazum negativno odražava na vasu koncentraciju ili da vas neko "ulovi" u svoju zamku. Važno je da se nalazite u pozitivnom okruženju. Pažljivije birajte društvo za grad.
  • 2024 © - vesti online