Subota 20. 4. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
0
Nedelja 02.11.2014.
12:40 >> 17:12h
Vestionline A

Zvezdina osveta "građevinarima"

Slatka osveta crveno-belih! U 11. kolu Jelen Super lige, Crvena zvezde ja na Vračaru pobedila Rad 2:1 i tako mu se revanširala za poraz od pre četiri dana u osmini finala Kupa Srbije.


Aleksandar Katai u sendvidču dvojice "građevinara"
 

Ovim trijumfom četa Nenada Lalatovića je bar na kratko preuzela prvo mesto tabele. U prvih 45 minuta gledali smo odličan fudbal. Crveno-beli željni osvete za poraz u sredu, krenuli su furiozno i već u petom minutu Darko Lazović je doveo goste u vođstvo. Sjajno ga je prograo Miloš Bosančić, a krilni napadač crveno-belih dobro se snašao i glavom zatresao mrežu "građevinara".

Nastavila je Zvezda da melje rivala, a kada je Pavićević glavom posle kornera povećao vođstvo činilo se da će Zvezda da ostvari laku pobedu. Međutim, Rad se budi. Iz prve akcije opasne po gol, domaćin je smanjio pogotkom Petra Jelića, u 36. minutu.

U nastavku očekivalo se da pršti sve na terenu, ali smo gledali uspavanku. Jedino vredno pomena je stativa koju je pogodio Raspopović, posle slobodnog udarca. Zvezda je razočarala u nastavku. Više je gledala kako da sačuva minimalnu prednost nego da poveća vođstvo. "Građevinari" su jalovo napadali, a jedino su bili opasni iz prekida.

 PROČITAJTE TOK UTAKMICE:

90+4. minut - Kraj utakmice. Pobeda Zvezde 2:1.
90. minut - Zvezda čuva vođstvo. Igraće se još četiri minuta.
85. minut - Nema uzbuđenja u finišu susreta. Zvezdi se ne žuri, dok je Rad jalov u napadu.
78. minut - Rad ima inicijativu u poslednjih nekoliko minuta.
70. minut - Rad najopasniji iz prekida u nastavku susreta.
69. minut - Zvezda i dalje ima kontrolu meča, Rad pokušava iz kontre da ugrozi gol Rajkovića.
63. minut - Rad je pogodio stativu.
57. minut - Šansa za Rad, ali je Veselinović šutirao pored gola.
52. minut - Slobodan udarac za Zvezdu. Prilika za gužvu u šesnaestercu domaćina. Samo korner za crveno-bele. Opet je skočio Pavićević, ali je lopta otišla iznad gola.
48. minut - Posle dva minuta, utakmica je nastavljena.

46. minut - Počelo je drugo poluvreme. Zbog bakljade navijača Crvene zvezde, utakmica je preknuta.

45+1. minut - Završeno je prvo poluvreme.

36. minut - GOOOL - Petar Jelić smanjuje rezultat. Veslinović je pobegao odbrani gostiju, uposlio napadača Jelića, koji je glavom lako zatresao mrežu Zvezde.

33. minut - Odličan šut Nikole Mijailovića, ali je lopta otišla malo pored gola. Rad neprimetan.
29. minut - Igrači Zvezde samo su "stali" na loptu. Rad pokušava, ali jalovo. Žuti karton dobio je najbolji fudbaler u dosadašnjem toku utakmice Miloš Bosančić.

20. minut - Opet je Bosančić pokušao iz daljine, ali je izblokiran njegov šut. Samo korrner za Zvezdu. GOOOOL - Savo Pavićević je posle kornera najviše skočio i lako savladao Radunovića. Opet je asistent bio Bosančić.

17. minut - Prvi napad Rada, ali nema opasnosti po gol Rajkovića.
14. minut - Miloš Bosančić pokušava iz daljine, ali pored gola.
12. minut - Rakić je bio u odličnoj šansi. Šutirao je glavom, ali je Maraš sa gol linije izbio loptu u korner. Furiozna Zvezda na startu.
10. minut - Aleksandar Katai je bio u prilici, ali je Radunović siguran.
9. minut - I pored vođstva, Zvezda napada. Lazić je imao šansu posle kornera Lazovića da poveća vođstvo gostiju, ali nije se snašao štoper crveno-belih.

5. minut - GOOOOL Darko Lazović je doveo Zvezdu u vođstvo. Bosančić je sjajno proigrao Lazovića koji glavom vara nesigurnog Radunovića.

3. minut - Čarke na terenu odmah na staru posle koškanja Mijailovića i Veselinovića. Sudija je pokazao obojici ratobornih fudbalera žuti karton.

1. minut - Utakmica je počela.

SASTAVI

RAD: Radunović, Đurić (od 84. Mihajlović), Maraš, Milošević (od 80. Vujinović), Raspopović, Rodić, Gnjatić, Veselinović (od 58. Simić), Marković, Perović, Jelić.

CRVENA ZVEZDA: Rajković, Pavićević, Planić, Lazić, Mijailović, Kovačević, Bosančić (od 86. Gogić), Lazović, Pečnik (od 79. Gavrić), Rakić, Katai (od 60. Ristić).

POVEZANE VESTI

VIDEO VESTI
ŠTAMPANO IZDANJE
DOBITNIK
Sigma Pešić (59)
GUBITNIK
Sonja Biserko (71)
DNEVNI HOROSKOP
rak22. 6. - 22. 7.
Ukoliko želite dobro da razrešite poslovni nesporazum sa jednom osobom, budite dovoljno efikasni i odlučni. Preduhitrite saradnike koji računaju na vašu neinformisanost o poslovnim prilikama. Važno je da jasno definisete svoje ciljeve. Imate utisak da vaš ljubavni život lagano stagnira i da nije interesantan.
DNEVNI HOROSKOP
devica24. 8. - 23. 9.
Neko ne razume vaše ideje i to počinje da se odražava na nivo poslovno-finansijske saradnje. Morate imati dovoljno razumevanja za svoju okolinu, stoga izbegavajte varijantu kažnjavanja ili destruktivno ponašanje. Između vas i voljene osobe neke stvari ostaju nedorečene, razmislite dobro o nastavku svađe.
DNEVNI HOROSKOP
strelac23. 11. - 21. 12.
Neko sumnja u vase praktične sposobnosti i poslovni ishod, ali niz prednosti se nalazi na vašoj strani. Ne treba da ubeđujete saradnike u svoje dobre namere ili poslovne sposobnosti, sačekajte na završnicu koja donosi uspešne rezultate. Ukoliko vam je stalo da privučete nečije interesovanje, jako se potrudite.
  • 2024 © - vesti online